Özellikle teknik direktör Yücel İldiz, istenilen transferin yapılmasını istiyor.Bu konuda da hem yöneticilerle hem de Başkan Mustafa Tuncel ile görüşmelerini sürdürdü.

Teknik direktör Yücel İldiz, orta sahaya ve forvete acil oyuncu istiyor. Bu konuda bir çok isimle görüşmeler sürdürülüyor. Antalyaspor’dan orta alan oyuncusu Zeki, Karabükspor’dan Hakan Söyler, Kayserispor’dan CemSultan gibi oyuncuların adı geçiyor.

Demirsporlu yöneticiler teknik direktör Yücel İldiz’e garanti verirken,”Gereken ne ise yapılacak.Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç gün içinde gerekli işlemleri yapıp çalışmalarımızı sonuçlandıracağız.” Dediler.

Erdi’ye pupis teşhisi

Takıma Karşıyaka’dan alınan stoper Erdi’nin şansızlığı. Önceki gün idmana çıkamayan genç stoper Erdi’ye yapılan kontrollerinde pupis teşhisi kondu. Erken tanı nedeniyle sakatlık sürecini kısalatacak olan Erdi, İzmir’e tedaviye gitti. Burada igne olacak olan Erdi, yaklaşık bir hafta takımından uzak kalacak. Erdi, bu durumu şanssızlık olarak nitelerken,”Allahtan erken teşhis kondu. Kısa zamanda takımıma döneceğim.”dedi.

Yusuf’un bonservisi alındı


Adana Demirspor’a transferi daha doğrusu bonservis sorunu yılan hikayesine dönen Yusuf Akyel’in sorunu çözüldü. Anadolu Selçuklu takımına 90 bin tl ödeyen Demirspor yönetimi bu oyuncunun bonservisini aldı. Yusuf Akyel, kendine ait sosyal paylaşım sitesinde gelişmeyi forma giyerek kutlarken,”Nihayet sorun çözüldü. Artık tamamen takımıma adapte olacağım. Bundan sonrası bana kalıyor ve formamı alacağım.”şeklinde konuştu.

Özgür’ün cezası sona erdi

Takımın önemli oyuncularından Özgür Öçal’ın cezası sona erdi. Geçtiğimiz sezondan üç maç ceza alan Özgür, bu sezon ilk maçta forma giymeyerek cezasını doldurmuş oldu. Boluspor maçını tribünden izleyen Özgür Öçal,”Bizim için sahada kim oynarsa oynasın galibiyetten başka bir şey önemli değil. Ben oynarım başkası oynar mutlaka galibiyet için sahaya çıkarız. Benim açımdan da cezamın bitmesi önemli. Bundan sonra da galibiyet için sahadayız.”şeklinde ifade kullandı.

Aydoğdu, Bolu deplasmanına geldi

Boluspor-Adana Demirspor maçına dair ince bir detay vardı. Bir önceki kongrede başkanlık adaylığını açıklayan iş adamı Selehattin Aydoğdu takımı Bolu deplasmanında yalnız bırakmadı. 90 dakikanın tamamını takip eden Selehattin Aydoğdu, Bolu’daki dostlarıyla da hasret giderdi. Ayrıca eski yöneticiler ve eski Baro başkanı İbrahim Gazioğlu’da Bolu’daki maçını oğlu ile birlikte takip etti. Aydoğdu ve Gazioğlu, takıma başarı dileğinde bulundu.

Çift idman

Demirspor’da hafta sonu oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor. Salı günü başlayan idmanlar dün de devam etti. Teknik direktör Yücel İldiz, oyuncularına dün çift idman proğramı uyguladı. Bugün ise tek idman yapılacak. Aşırı sıcaktan takımı kaçıran Yücel İldiz, maçın akşam olmasının avantaj olduğunu söyledi. Bu haftaki maç seyircisiz oynanacak ve sadece bayanlar ve çocuklar stada girebilecek.