Adanahabermerkezi.com 
Murat BERHUN

Ancak Aralık ayında Başkan Gökoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, düzenledikleri toplantıda kulübe 15 Milyon lira para verdiklerini (tabi bu paranın bağış mı, yoksa yasal faizini alacakları borç mu olduğu açıklanmadı) açıklamış ve transfer tahtasının açılması için 5 Mlyon 250 bin lira para yatırılması gerektiğini belirtmişlerdi. Hatta Başka Gökoğlu ardından yaptığı açıklamada, transfer tahtası açılmazsa Başkanlığı bırakabileceğini söylemişti. 
Bu gelişmenin ardından, bu borcun 6 Milyon olduğu ortaya çıkmış Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin sözlü ise borcun yatırılacağını ifade etmişti. 
Süreç böyle ilerlerken, Adana Demirspor'da tahtanın açılması için Başkan Sözlü'nün parayı yatırması bekleniyor. Ancak Adana Demirspor kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu ve Yönetim haklı olarak transfer tahtası açılır açılmaz, belirlenen oyunculara imza attırmak için altyapıyı hazırlıyorlar. Yani belirlenen oyuncularla görüşüp, Adana'ya davet ediyorlar, hatta sağlık kontrolünden geçiriliyor. 
Bu da çok güzel ve zaman kazanma adına profesyonelce bir durum.
Ancak burada bir sorun var.
Adana'ya davet edilen, görüşülen oyuncularla ilgili Kulübün resmi basın bürosu aracılığıyla açıklamalar yapılmıyor. 
Siz futbolcuları Adana'ya çağırdığınızda görüştüğünüzde hatta sağlık kontrolunden geçirdiğinizde "Yasadışı" bir iş mi yapıyorsunuz da bunu Kulüp olarak açıklamıyorsunuz?
Her kulübün yaptığı işi yaparken neden bunu kulübün resmi sağlıklı iletişim aracı olan basın danışmanlığı birimi üzerinden duyurmuyorsunuz?
Ha şayet bunu transfer tahtası açılsın sonra duyuralım diyorsanız, neden bazı medya mensupları bunu duyuyor?
Şayet bazı medya mensupları bunu duyabiliyorsa kulübün resmi iletişim ağından tüm medyaya servis edilse ya da kulübün resmi, internet sayfasından açıklama yapılsa taraftar da sağlıklı iletişim sonucu kulüpte sorunun biteceğine yönelik umudunu taşıyıp mutlu olsa fena mı olur?
Hadi getirilen futbolcuların kalitesini tartışmayı bıraktık. 
Bari taraftarın transfer yapılacağını bilmesinin Adana Demirpor'un daha iyi olacağını bilmesinin ne sakıncası var?
Yoksa bilmediğimiz bişeyler varda, o mu gizlenmek isteniyor?
Ayrıca kaptan ve hoca, açıklama yapıyor. Resmi sitede tek satır bilgi yok. Yiğitcan, hangi takımın kaptanı kardeşim, Timuçin Beyazıt hangi kulübün hocası. Adana Demirspor kulübünde açıklama yapıyorsa, Adana Demirspor taraftarının konuşulanlardan haberdar olması gerekmez mi? 
Lütfen artık Adana Demirspor taraftarını direk ilgilendiren konuları açık net, bilgilendirici şekilde taraftarla kulübün resmi basın danışmanlığı birimiyle objektif bir şekilde paylaşın. Yoksa dedikodu kazanının altına siz odun atarsınız....

ADANA DEMİRSPOR'DA HOCAYI, BAŞKANI DEĞİL, SİSTEMİ DEĞİŞTİRMENİZ GEREKİR - Murat Berhun yazdı..

SAYIN GÖKOĞLU ÖYLE ÇEKİP GİTMEK VAR MI? - Murat Berhun yazdı... 


17.01.2018 tarihli Adana Demirspor resmi internet sayfası