Mavi-lacivertli kulübün başkanı Önder Serin, Basın Sözcüsü İzzettin Turgut ve yönetim kurulu üyesi Şerif Güler, Dostlar Resturant’ta spor basınıyla öğle yemeğinde buluştu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Serin, “Her zaman için Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Zihni Aldırmaz maddi anlamda bizlerin en büyük ve tek destekçimiz olmuştur. Play-Off’a kalacağımız şu süreçte Sayın Aldırmaz’ın desteklerine daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Camia olarak, Başkan Vekilimiz Zihni Aldırmaz’ın Adana Demirsporumuza destek vereceğinden eminiz” şeklinde konuştu.

Spor fonu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Önder Serin,"Tüm sezonlara baktığınızda spor fonundan en az parayı biz aldık. Bu da 2 Milyon 39 Bin lira. Biz yine de Zihni başkana teşekkür ediyşoruz. Önemli maçlar oynuyoruz ve kendisini yanımızda görmek istiyoruz. Zira, bu dönemlerde müthiş derecede desteğe ihtiyacımız var. " dedi.

Yönetim kurulu olarakm 5,5 Milyon tl para verdiklerini de sözlerine ekleyen Önder Serin,"Bizler mevcut yönetim olarak gerekli maddi anlamda ihtiyacı karşıladık. Tabi işler kolay dönmüyor. Kalıcı gelir konusunda Benzin istasyonu, Ramazan şenlikleri ve otel gibi düşüncelerimiz ve görüşmelerimiz var. Dileriz bunlar gerçekleşir."şeklinde ifade kullandı.

Son olarak yeni sezonla ilgili de konuşan Başkan,"Yeni sezon öncesinde görüşmelerimiz ve düşüncelerimiz var. Yurt dışı görüşmelerimiz var. hayırlısı ile bu sezonu mutlu bir şekilde tamamlamamız gerekiyor. Tamamladıktan sonra konuşmamız gerekiyor. Henüz şampiyonluk primini belirlemedik ama sezon öncesi bazı anlaştığımız futbolcuların sözleşmelerine 50 ile 70 Bin tl arasınhda paralar yazıldı. Hepsini değerlendireceğiz."dedi.