Yöneticiler, basın mensuplarına ve taraftarlara tesis girişine konuşan yasak konusunda,"Aslında yanlış anlalışdı ama sonuçta yasak kalktı. Antrenör Timuçin Beyazıt ile Başkan Önder Serin'in konuşmalarının devamında çıkan bir yasak oldu. Bu yasak kararı ile ilgili bizim haberimiz yoktu ve daha sonra öğrendik. Bu yasak kesinlikle hedefine ulaşmadı. Keşke olmasaydı. "dediler.

FUTBOLCULARIN PARA SORUNU YOK

Yöneticiler,"En özverili yönetim kuruluna sahibiz. Şuan futbolcuların alacağı yok. Bu konuda her türlü çalışmamızı yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Yönetim kurulu çalışmalarında alacağımız kararları görüşüyoruz. Bizim dışardan bir gelirimiz yok. Yönetimin verdiği paralarla Demirspor yürüyor. Artık bundan sonra iş futbolcularımıza kaldı. Personel anlamında da alacak yok."dediler.

VALİMİZİN  SUÇLANMASI BİZLERİ ÜZDÜ

Balo konusuna değinen yöneticiler,"72. Yıl balomuzu daha önce tarih olarak planladık. Dolayısıyla minik taraftarımız Utku'nun vefatına ve Karşıyaka yenilgisine denk geldi. Ancak planladığımız ve davetiyeleri verdiğimiz için yapmak zorunda kaldık. dansöz konusu speküle edildi. kesinlikle Valimiz Hüseyin Avni Coş'un konuyla ilgisi yoktur. Ayrıca Dansözün sahneye çıkarılmaması konusunu düşünemedik. Sonuçta yapıldı."diye konuştular.

DEMİRSPOR BİR TANE VAR

Yöneticiler,"hafta sonu önemli maçımız var. Şanlıurfaspor'u yenmek istiyoruz. Bu anlamda play-off şansımız devam ediyor. Bizlerin hataları olmuştur. Doğrularımız da oldu. Şuanki PTT 1.ligİndeki en düşük maliyetli takım Demirspor... 5 Milyon Bütçemiz. Bu anlamda play-off umudumuzun sürdüğü ortamda kesinlikle taraftarımızdan ve basınımızdan destek bekliyoruz. Zaten destek veriyorlar, en azından iddiamızın sürdüğü ortamda bunun devamını diliyoruz."şeklinde ifade kullandılar.

LAWAL'IN YERİ DOLMADI AMA

Yöneticiler,"Lawal konusunda henüz yeri dolmadı ama konu ahlaki bir durum. Lawal'ın sorunu bu. menajeri amcasının oğlu. Buradan götürmek için herşeyi yaptı. Kalsada bizde oynamayacaktı. Devre arası transferi hep risktir. Biz alabileceğimiz iyi transferleri aldık. Onlar daha da iyi olacaklar. Bizlerin iddiası sürüyor. İnanıyoruz. herkesin de inanmısını istiyoruz. Bugünlerde verilecek destek çok önemli. Onu bekliyoruz."dediler.