Parası olmayıp Adana Demirspor sevgisi olan kongre üyelerini dışlamaya yönelik olduğu iddia edilen bu uygulama bazı taraftarların tepkisini çekti. Taraftarlar "Başkan Aydoğdu başkan olmadan önce yönetimimdeki hiç bir yöneticiden para almayacağım diyebiliyor. Yöneticilik beleş, Demirspor sevgisi parayla mı" diyerek tepkilerini dile getirdiler. Bazı taraftarlar ise Aydoğdu'nun külubü ele geçirmek için böyle bir yol izlediğini öne sürdüler. 

DEMİRSPOR YÖNETİMİNİN AÇIKLAMASI ŞÖYLE


Üyeliğin Askıya Çıkarılması ve Üye sayısının artırılması konusunda

ADANA DEMİRSPOR KULÜBÜ BAŞKAN VEKİLİ

HASAN ERDEVE’NİN BASIN AÇIKLAMASI

Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu, mevcut üyelerin durumunun güncelleştirilmesi, aidat borcu olanların aidatını ödemesi, bu amaçla üyeliklerin daha aktif hale getirilip, üyelerin kulübe sahiplenmesini artırmak amacıyla üyelik aidatlarının ödenmesiyle ilgili askıya çıkma kararı almıştır.

Bu çalışmalar yapılırken, kulübün üye sayısını arttırmak, Adana Demirspor’u üyelerimizin daha fazla kişinin sahiplenmesini sağlamak amacıyla üye kaydının tüm Adana’ya ve Türkiye’de yayılması için çalışmalar yapılmaktadır. Gerek yurt içindeki, gerekse yurt dışındaki tüm Adana Demirspor taraftarlarını kulübe üye olmak için davet ediyoruz. Hedefimiz Adana Demirspor Kulübü’nü kişilerin tekelinden kurtarıp, gerçek anlamda halkın takımı yapmaktır.

Tüzüğümüzün 10. Maddesi b fıkrasında kulübe üyelik için kişinin kulüpten alacağı başvuru formundaki bilgileri ve imzasıyla onaylaması, bu üyelik başvuru formuna kulüp yıllık aidatının kulüp veznesine veya kulübün göstereceği bankadaki hesaba yatırıldığına dair makbuzu eklemek zorundadır. Yıllık aidat 300 TL’dir.

Tüzüğümüzün 12. Maddesine göre aidatlarını yatırmayan üyeler yazılı veya duyuru yoluyla yapılan ikazlara rağmen 30 gün içinde ödememeleri durumunda üyelikten çıkarılır denilmektedir. Hiçbir üyemizin bu durumla karşılaşmaması için üyelerimizin bu konuda gerekli duyarlılığı gösterip, kulübüne sahip çıkacağına yürekten inanıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.