Demirspor Başkanı Önder Serin ve yöneticileri makamında kabul eden Arıkan, düşüncelerini şöyle özetledi, “Ulu Çınar Adana Demirspor’umuzun 72’inci Kuruluş Yıldönümü Balosunda birlik ve bütünlük içinde olmamız gerekir. Çünkü bu günler çok önemlidir, bir o kadar da özeldir. Herkes duyarlı olmalı, gücü nispetinde desteklerde bulunmalıdır.

Mavi- Lacivertli kulübümüzün Başkanı Sayın Önder Serin’in şahsında tüm Demirspor camiasını tebrik ediyor, nice 72’inci Kuruluş Baloları temenni ediyorum.”

----------------

Junıor mu Sinan mı?

 

Geçtiğimiz hafta Adanaspor maçında cezalı olması nedeniyle Brezilyalı golcü Junor, forma giymemişti. Yerine ise Sinan oynamıştı. Şimdi ise Junıor'un cezası sona erdi ve bu bölgede rekabet söz konusu oldu. Adanaspor maçında etkili koşuları ile dikkat çeken Sinan da formunun zirvesinde. Teknik direktör Mustafa Uğur, henüz bu ikili arasında karar vermedi. taraftarlar ise maç öncesinde hangi oyuncunun forma giyeceğini merak ediyor. Junıor mu, Sinan mı?

---------------------

Mürvet Sezer yönetecek

 

Cumartesi oynanacak olan Adana Demirspor-Karşıyaka karşılaşmasını Giresun bölgesinden Mürvet Sezer yönetecek.  Mürvet Sezer bu sezon Demirspor'un maçına ilk yarıda geldi ve o maçta Demirspor Ankaragücü'nü yenmişti. Mürvet Sezer'in yardımcılıklarını ise Samsun bölgesinden Hakan Atilla ile Trabzon bölgesinden Bahtiyar Birinci yapacak.

-----------------

61-75. Dakikalar arası 9 gol...

 

Adana Demirspor oynadığı maçların tümünde 90 dakikayı aslında iyi kullanıyor. 90 dakika içinde her anını iyi değerlendiren mavi lacivertliler gol atmak için sürekli yükleniyor. Ancak Demirspor 61. ve 75. dakikalar arasında 9 gol atarak en golcü olduğu dakika olarak gözler önüne serildi. 31-45 ile 46-60. dakikalarda 7'şer gol, 1-15. dakikalar arası 6 gol, 16-30. dakikalar arası 2 gol ve 75-90. dakikalar arası 5 gol rakip kaleye attılar. 

----------------------

Özgür Öçal rekoru bırakmıyor

 

Takımda en fazla dakika anlamında forma giyme rekorunu sağ bek Özgür Öçal elinden bırakmıyor. 22 Maçta forma giyen Özgür Özal 1900 dakika mavi lacivertli formayı giydi. Özgür Öçal'ı , Kaptan Erman takip ederken 22 maçta 1870 dakika sahada kaldı. Üçüncü sırada ise Erçağ Evirgen yer aldı. Bu oyuncu da 19 maçta görev alırken 1829  Adana Demirspor formasını başarıyla terletti.

--------------------

Berat Çetinkaya formayı kaptırdı

 

Adana Demirspor'daki rekabet atmosferinde formayı kaptıran son futbolcu Berat Çetinkaya  oldu.  Adanaspor karşılaşmasında stoperde yeni stransfer Ufukhan forma giyerken yanında da Burak Keskin oynadı. dolayısıyla Berat ise yedekte kaldı. Yani oyuncu Ufukhan, futboluyla beğeni kazanırken ilerleyen haftalar için büyük umut verdi. Aynı zamanda da ilk maçı olmasına rağmen Burak Keskin ile hemen uyum sağladı. Ufukhan, kendisi için yeni bir başlangıç olduğunu açıkladı.

-------------