Adana Demirspor'un 72. kuruluş yıl dönümü kutlamaları yapılacak. 2 Mart tarihinde yapılacak kutlamalar çerçevesinde düzenlenecek baloya Adana'nın tüm isimleri davet ediyor. İş adamlarını ziyarete giden Demirspor yönetim kurulu, gelen çağ gıbı destek üzerine mutluluklarını gizlemiyorlar.

Son olarak AGİAD Başkanı Tamer Gülcan'ı ziyaret eden başta Başkan Önder Serin olmak üzere Ali Uğur Akbaş ile Casim Korkmaz verilen destek nedeniyle teşekkür etti. Yöneticiler, Adana'dan bu ortamda gerekli desteği aldıklarını dile getirdiler.

AGİAD Başkanı Tamer Gülcan ise,"Demirspor şehrimizin önemli markalarından. Bizlerde bu önemli markaya destek vermeliyiz. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde Demirspor'un yanındayız. "diye konuştu.

---------------------------

Arman Bozkaya, oyuncularını kutladı

 

U 16 Takımının teknik direktörü Arman Bozkaya, grup birincisi olan ve Türkiye Şampiyonasına katılacak talebelerini kutladı. Kendi sosyal paylaşım sitesinde oyuncularına seslenen Bozkaya,"Yine başaracağız."dedi.

Antalya'daki Türkiye  Şampiyonasına katılacaklarının altını çizen Arman Bozkaya,"Biz iyi ekibiz. daha da iyi olacağız. Bu şampiyonaya katılmaya hak kazanan oyuncularımı yürekten kutluyorum."diye konuştu.

--------------------------

Start aldılar

Mavi lacivertlilerde hafta sonu oynanacak olan Torku Konya maçının hazırlıkları dün start aldı. Öğleden sonra yapılan ilk idmanda genel olarak futbolcuların ve teknik heyetin keyifli olduğu gözlemlendi.

Takım kaptanı Erman Özgür, takım arkadaşlarını kutlarken,"Çok iyi bir çizgimiz var. Bundan sonra da bu çizgimiz devam edecek. Arkadaşlık ortamımız bizleri bu noktaya getiriyor. Sırada Torku Konya maçı var."dedi.

----------------

Özgür Öçal, istikrarı koruyor

Takımın sağ kanat oyuncularından Özgür Öçcal istikrarını koruyor. Şimdiye kadar oynanan 20 maçın tamamında forma giyen Özgür Öçcal, 1720 dakika şans buldu. Bu anlamda takımın lideri konumunda olan Özgür, istikrarı koruyor.

Maçlarda elinden gelen çabayı gösterdiğini dile getiren Özgür Öçal,"Demirspor olarak kaliteli bir grubuz. Ben de bu alanda katkım oluyorsa ne mutlu. Dilerim bu yolunda sonunda şampiyonluk ipini göğüsleriz."şeklinde konuştu.

------------------

A2  Gençlerbirliği'ne 3-1 yenildi

 

A2 Play-off grup maçları başladı.  Adana Demirspor A2 takımı ilk maçında deplasmanda Ankara Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Mavi lacivertliler rakibine 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Demirspor'un tek golü penaltıdan Recep'ten geldi.

Teknik direktör Cengiz Hoşfikirer,"rakiplerimiz A takımdan oyuncu indiriyor. Biz gençlerle mücadele ediyoruz. Burada bizim yaptığımız doğru ama galip gelen taraf rakipler oluyor. Sirada Trabzonspor maçı var. "diye konuştu.