Rıdvan'ın yerine genç stoper Uğur, kadroya alındı. Rıdvan'ın yokluğunda Özgür'ün yine eski yerine yani sağ beke geçmesi,  Erçağ'ın ise  ilk onbirde sahaya çıkması bekleniliyor.

Adana Demirspor, Bucaspor karşılaşmasına iki isim damga vurdu. Yapamadığı hamlelerle teknik direktör Mustafa Uğur ile kaleci Ramazan.  İkili çok eliştiri alırken, 1461 Trabzon maçı da kapıya geldi dayandı. teknik direktör Mustafa Uğur, kaleci Ramazan'ı yine 18 kişilik kadroya  dahil ederken, genç Milli kaleci Emre Selen'e yan gözle bile bakmadı.

Camiada böyle bir durum beklenmiyordu. En azından Ramazan'ın moralinin bozuk olduğu ortamda genç Emre'nin kadroya alınması beklendi. Ancak, teknik heyetten beklenilen bir karar oldu. Genç oyuncunun kazılmaması ile ilgili Demirspor'un sürekli eleştiri aldığı noktada Emre'nin Adana'da bırakılması ayrı bir eleştiri konusu oldu.

 

Adana Demirspor'da 1461 Trabzon maçının hazırlıkları dün tamamlandı. takım öğle uçağı ile direkt Trabzon'a uçtu. Sebat'ın sahasında oynanacak maç öncesinde Demirspor, son idmanını bugün yapacak.  18 kişilik kadro şöyle:

Şener, Ramazan, Özgür, Erçağ, Keremcan, Nurullah, Erman, Ufukhan, Burak Akyıldız, Burak Keskin, Uğur, Roger, Hüseyin, Berkay,  Luiz, Sinan, Junıor ve Samed

 

ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, 01.04.2013 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR - BUCASPOR PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 3.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 40.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, toplam 43.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ADANA DEMİRSPOR Kulübü antrenörü TİMUÇİN BAYAZİT'in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.


 

Takımın sağ kulvardaki önemli ismi Özgür, bilindiği üzere Rize deplasmanında takıma adına gol atmış ve galibiyette önemli rol üstlenmişti.  Demirspor şimdi yine Karadeniz'e gidiyor. Takımın bu kez rakibi 1461 Trabzon...Demirspor'un aynı zamanda en istikrarı oyuncusu olan Özgür,  Buca maçında golünü atıp sevindi. Şimdi ise gözünü Trabzon takımına çevirdi ve yine gol atmak için kolları sıvadı...

 

Adana Demirspor Basın Sözcüsü İzzettin Turgut, İstanbul’a giderek Futbol Federasyonunda düzenlenen toplantıya katıldı. Federasyon yetkililerinin yaptığı toplantıya diğer kulüplerin temsilcileri de katıldı. Yapılan toplantı da 2014 ‘ten geçerli olmak üzere E-bilet uygulamasına geçileceği bildirildi. İzzetin Turgut, toplantının çok faydalı geçtiğini ve bu konuda yapılacak yeniliklerden bahsedildiğini dile getirdi.

------------------