PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’a ait Aytaç Durak Tesisleri’nin elektriği borçlarından dolayı kesildi. 
Mavi Lacivertli takımın antrenman yaptığı ve futbolcuların konakladığı Aytaç Durak Tesislerinin elektrikleri yaklaşık 200 bin TL'yi bulan borcundan dolayı önceki akşam kesildi. 
Antrenman sonrası yapılan elektrik kesinti nedeniyle futbolcuların bir çoğunun arkadaşlarında bazılarının da otellerde konakladığı öğrenildi.
Tavşanlı maçı öncesi alacakları nedeniyle futbolcular dört gün idmana çıkmamış bu şekilde Tavşanlı maçına gidilmişti. Bu durum Demirspor’u hayli kötü duruma sokmuştu ve takım rakibine yenilmekten kurtulamamıştı.

İHA ANA SAYFADAN DUYURDU

İhlas Haber Ajansı Demirspor’un borcundan dolayı elektriğinin kesildiğini resmi internet ana sayfasından duyurdu. İhlas haber Ajansı aynı zamanda Demirspor’un elektriğinin borcundan dolayı kesildiğini ise 5 Bin noktaya duyurdu. Dolayısıyla Adana Demirspor tüm Türkiye’ye rezil oldu.

SALI AKŞAMI KESİLDİ

Demirspor’a bir darbe de Salı günü akşam geldi. Demirspor’un borcu nedeniyle tesislerin elektriği Salı akşamı kesildi. Daha önce ötelenen borç nedeniyle şirket, en az 60 Bin tl yatırılmasını istedi. Para yatırılmadı ve Çarşamba günü elektrik açılmadı.Demirspor yine karanlıkta kaldı. Mavi lacivertli futbolcular olayı tebessümle karşılarken 13.30’da yapılan idmanın ardından alt yapıya gidip duşlarını burada yaptılar.

YÖNETİM NE İŞ YAPAR?

Onca olumsuzluk oluyor yönetim kurulu bir türlü çözüm bulamıyor. Futbolcuların idmana çıkmaması da geride kaldı ama dile getirilen 60 bin tl elektrik kesintisi için yatırılamıyorsa bu Selahattin Aydoğdu yönetiminin ayıbıdır. Adana Demirspor bir kez daha Türkiye’ye rezil olmuştur ve sorumluları hala çıkıp bir açıklama dahi yapmıyor.