Adana Demirsporlu futbolcular bir türlü son sözü söyleyemedi. Zaten Demirspor’un mevcut futbolcusunun mevcut durumuyla son sözü söyleyecek durumları da yok!

Bucaspor maçını zor da olsa 5-4 yeniyorsunuz, çok önemli Ankaraspor maçına çıkıyorsunuz, takım sanki tatilde! Ankaraspor gol atıyor reaksiyon gösteren yok. Ev sahibi takım ikinci golü atıyor takımda ‘tık’ yok. Üçüncü gol geliyor baş önde…

Adana Demirspor’un futbolculara hala nereye geldiklerinin farkında değiller. Bazı kötü günler vardır ki, futbolcunun devreye girmesi gerekiyor. Bir türlü Demirspor futbolcusu tatilini bitirip devreye girme olasılığını yakalayamadı. Zira, kafalar başka yerde…

Tribünler bağırıyor “adam gibi oynayın sabrımız taşıyor” Teknik direktör Yücel İldiz, her türlü riske girip gol atmaları için çaba sarf ediyor. Ama, saha içinde görüntü yok. Bazılarında üzerinde forma var ama içi boş; tatilleri bitmediği için…


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Urfa maçının günü değişti


Demirspor’dan yapılı yazılı açıklama şöyle:

Daha önce 06.10.2013 Pazar günü 16.30'da Adana 5 Ocak stadında oynanacağı belirtilen Adana Demirspor - Şanlıurfaspor karşılaşması Adana Valiliği il Emniyet Müdürlüğünün ilgili yazısına istinaden aynı gün Sn.Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da Adana programı olması sebebiyle güvenlik önlemlerinin tam alınabilmesi amacıyla 07.10.2013 Pazartesi günü saat 20.00'de Adana 5 Ocak Stadında oynanacaktır.

Bugün gidiyorlar

Adana Demirspor bugün öğle uçağı ile Ankara’ya buradan da Samsun’a geçecek. Türkiye kupası için Bafra ile oynayacak olan Adana Demirspor’da kupa hazırlıkları bugün sona erecek ve takım gidecek. Teknik direktör Yücel İldiz’in kadroda bazı oyuncularını götürmeyeceği ve buna bağlı şimdiye kadar forma şansını az bulmuş oyuncularına şans vereceği gelen bilgiler arasında. Takımda genel olarak moraller çok bozuk.

Futbolcular kendi arasında toplantı yaptı

Adana Demirspor’da farklı Ankaraspor yenilgisinin ardından futbolcular Adana’ya boynu bükük geldi. Futbolcular bugün 17.00’da yapılması gereken idman öncesinde teknik heyetten izin alarak kendi aralarında toplantı yaptılar. Yaklaşık 20 dakika süren toplantıda futbolcular kötü gidiş nedeniyle kendilerini sorguladıkları gelen bilgiler arasında. Yapılan konuşmalarda futbolcular söz aldığı ve yeni bir birliktelik sağlandığı görüldü.

Rajnoch Urfa maçında var

Takımın yabancı stoperi Rajnoch Bilindiği üzere Ankaraspor maçında kırmızı kart görmüştü. Araya Türkiye Kupası maçları araya girince Rajnoch, bu kez Bafraspor maçında cezalı olacak. Çarşamba günü takımdaki yerini alamayacak olan Rajnoch, bu kez cezasını çektiği için Urfaspor maçında takımdakini yerini alabilecek. Başarılı oyuncu tamamı ile bu maça odaklandıklarını dile getirirken kötü gidişe son vermek istediklerini söyledi.

Osman Özköylü’den Adana basınına teşekkür

Ankaraspor’un teknik direktörü Osman Özköylü, Adana’nın spor basınına teşekkür etti. Demirspor maçı sonrasında toplantı salonuna gelen teknik direktör Osman Özköylü, şaşkınlığını gizleyemedi ve,”Biz daha önce sadece TRT’nin kameralarınaaçıklama yapıyorduk. Şimdi görüyorum ki Adana’nın spor basınıkalabalık olarak buraya gelmiş. Olması gereken de zaten bu. Biz şampiyonluğa oynuyoruz ama Ankara’nın spor basını oturup biraz düşünecekler. Adana’nın spor basınına teşekkür ediyorum.”dedi.