Adana Demirspor cumartesi günü karşılaşacağı Karşıyaka maçının taktiksil çalışmasını yaptı.  yapılan idmanda koşunun ardından  oyunlarına dar alanda tek pas çalışması yaptıran tekmnik direktör Mustafa Uğur talebelerini sürekli olarak uyarırken,"çabuk oynayın, tek pas yapın" ifadesini kullandı. Yapılan uyarıların devamında oyuncular daha dikkatli müadele etmeye başladılar.

Yapılan dar alanda tek pas idmanının devamında bu mez yarı alanda karma çift kale yapıldı. Her zaman olduğu gibi oyuncularına karma çift kale yaptıran teknik patron Mustafa Uğur, kenardan talebelerini dikkatlice izledi. Yapılan çift kalede oyuncular gol atma adına önemli pozisyonlar ürettiler. Özellikle yapılan tek pas çalışmalarının devamında net pozisyonlar olunca teknik heyetin keyfini yerine getirdi.


Hüseyin ile Burak Akyıldız kenardan izledi

 

Adanaspor maçı öncesinde yapılan ter idmanında sakatlanan Hüseyin Çimşir, antrenmanı kenardan izledi.  İdmana katılan ve ilk bölümde adalesinden sakatlanan Burak Akyıldız idmanı terkederek, Hüseyin'in yanına oturdu. İkili idmanı birlikte takip etti. Hüseyin'in durumu ise henüz belli değil. Yapılan tatkikler sonucunda bu oyuncunun durumu netlik kazanacak ama Karşıyaka maçında forma giyemeyecek.


Erçağ'ın ortaları yine yerine...

Asist profesörü Erçağ Evirgen, yine idmanlarda bildik ortalarını yaptı. Başarılı oyuncunun yaptığı ortalar yine adrese giderken bir çoğu golle sonuçlandı. Şimdiye kadar ligde 7 gol atarak Junıor ile birlikte en golcü ikinci futbolcu olan Erçağ Evirgen, "Karşıyaka maçı bizim için çok önemli oldu. Elimizden geldiğince sahaya yansıtacağız. " diye konuştu.


Luiz'den müthiş pres ve gol

Takımın ikinci Brezilyalısı Luiz, maçlarda olduğu gibi idmanda da presine devam ediyor. Ancak bu kez Luiz, presinin devamında müthiş bir gol attı. Yapılan kısa pasların devamında atağı golle sonuçlandıran Luiz'i takım arkadaşları alkışlayarak kutladılar. Junıor'un desteğiyle takıma kazandırılan Luiz,  her geçen gün performansını artırıyor.