Tek idman yapan Şimşek’te teknik direktör Ercan Albay, talebelerine yarım sahada çift kale maç yaptırdı. Kontrol pas niteliği de taşıyan çift kalede futbolcuların moralli ve istekli oluşu ayrıca teknik heyete moral verdi. Yapılan çift kale maçında Rostand, Junıor, Erçağ ve Mehmet Eren’den oluşan yeşil takım ezici üstünlük sağladı.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Jeneriklik goller

Yapılan çift kalede görsellik ön plandaydı. Önce Mehmet Eren, ardından Junıor, Efe ve Erçağ jeneriklik gollere imza attılar. Atılan bu goller alkış alırken kalede duran Şener’e ise arkadaşları şaka yoluyla takıldılar. Bunun yanı sıra ise beyaz takımda yer alan Yusuf’un iki kez kendi kalesine gol atması Şener’i sinirlendiren diğer noktaydı. Junıor’un gelen ortayı gelişine, Mehmet Eren’in ise röveşata gol atması idmanın en güzel görseliydi.

-----------------------------------------------------------------------------------

Hakem İzmir bölgesinden

Yarın oynanacak olan Adana Demirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını İzmir bölgesinden Kutluhan Bilgiç yönetecek. Kutluhan Bilgiç son olarak PTT 1.liginde 8 Mart tarihinde Orduspor-Denizlispor maçını yönetti ve bu maçı ev sahibi takım 3-0 kazandı. Kutluhan Bilgiç’in yardımcılıklarını ise Sakarya bölgesinden Ömer Faruk Yeşil ile Ardahan bölgesinden Özgür Ertem yapacaklar.

---------------------------------------------------------------------------------

KALE ARKASI BAYANLARA ve ÇOCUKLARA 1 TL

Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Hasan Erdeve, Cumartesi günü saat 14.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kale arkaları bilet fiyatlarını 1 TL olarak belirlediklerini açıkladı.

Kötü tezahürat nedeniyle seyircisiz oynadıkları Orduspor ve Manisaspor karşılaşmalarında bayan taraftarlar ve çocukların büyük desteğini aldıklarını ifade eden Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Hasan Erdeve, “Cumartesi günü oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında bayan taraftarlarımız ve çocuklara kale arkalarını ücretsiz olarak açıp misafir edecektik. Ancak yasal olarak böyle bir uygulamanın olamayacağı için kale arkaları bilet fiyatlarını sembolik olarak 1 TL’den satışa sunacağız. Kale arkaları biletleri sadece bayan ve çocuklar için değil, tüm taraftarlarımıza 1 TL’den satılacaktır” şeklinde konuştu.

Cumartesi günü çok zorlu bir karşılaşma daha oynayacaklarını, tüm taraftarlarını bu önemli müsabakada yanlarında görmek istediklerini ifade eden mavi-lacivertli kulübün Başkan Vekili Hasan Erdeve, “İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan çekinmiyoruz. Biz zirveye oynayan takımlara karşı da çok iyi oynayan bir takımız. Bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılıp ligde daha iyi yerlere gelmek istiyoruz” dedi.

Dört kez yapılan kötü tezahürat ve küfür nedeniyle 2 karşılaşmayı taraftarlarından yoksun olarak oynadıklarını hatırlatan Hasan Erdeve, “Taraflarımızın çok duyarlı olmasını istiyoruz. Bu anlamda artık zaman ayrımı gözetmeksizin, yani 1 saniye dahi kötü tezahürat ya da küfür edilmesi halinde bir sonraki karşılaşmaya seyircisiz oynama cezası veriliyor. Yani kendi sahamızda sezonun son karşılaşması olan Fethiyespor maçını taraftarımızla birlikte, onların gücünü alarak oynamamız için cumartesi günü çok duyarlı bir şekilde davranıp takımımıza destek vermeliyiz” diye konuştu.


SAMSUNSPOR DEMİRSPOR’UN TESİSLERİNDE ÇALIŞTI

Adanaspor ile 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaşan Samsunspor, kentteki 2 günlük çalışmasını Demirspor’un tesislerinde yaptı.

Mavi-lacivertli takımın Samsunlu olan teknik direktörü Ercan Albay ve futbol hayatında Samsunspor’da şampiyonluk yaşayan Adana Demirspor’un Futbol Direktörü Ercan Aslankeser, Kulüp Başkanı Emin Kar, teknik direktör Hüseyin Kalpar ve kafileyi karşılayarak misafirperverlik örneği gösterdiler.

Albay ile Aslankeser, Samsunspor Kulübü Başkanı Kar ile antrenman sırasında bol bol sohbet ederek eski günleri paylaştılar. Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Adana Demirspor Teknik Direktörü Ercan Albay ve Futbol Direktörü Ercan Aslankeser’e gösterdikleri misafirperverlikleri ve yakınlıkları nedeniyle çok teşekkür etti.