Takıma olan katkıları ise hep takdirle karşılanır. Çoğu maçta da yaptıkları tezahuratlarla futbolculara itici güç olmuş elde edilen galibiyetlerde pay sahibi olmuşlardı.  Son örnek Torku Konya maçı. Bu deplasmanda devreye giren taraftarlar  iki golün atılmasını sağglamışlardı.

Şanlıurfaspor maçında da sergilenen kötü futbolun devamında bu kez tüm tribünler ,"yine iş taraftara düştü" şeklinde tezahuratta bulundular. Bu tezahuratın devamında tüm tribünler koro halinde müthiş tezahuratlarda bulunurken futbolculara destek oldular. Ancakr o istenilen gelibiyet golü bir türlü gelmedi.

Maç sonunda ise her iki tarafta büyük üzüntü yaşadı. Özellikle taraftarlar yönetim kurulu aleyhine tezahuratlarda bulunurken istifa etmelerine yönelik tempo tuttular. Yaşanılan gerginliğin devamında futbolcular ve taraftarlar stadı terk etti. Stat dışında da yer yer gerginlikler yaşandı.

 

----------------

Brezilyalılar çok çalıştı

 

Son oynanan Şanlıurfaspor karşılaşmasında takımın iki yabancısı Junıor ile Luiz, çok çalıştılar. Junıor sayısız gollük fırsatı değerlendiremezken, Luiz ise golünü attı.  Torku Konyaspor'a da gol atan Luiz, takıma iyice ısınırken, bundan sonraki haftalar için umut verdi. Ancak Junıor'un gol orucu devam ediyor. İkinci yarıda sadece  Rize'ye gol atan Junıor, Ankaragücü maçı için 'galibiyetten başka çaremiz yok"dedi.

-----------------------

Rıdvan ilk onbirde

Takımın sağ bek oyuncusu Rıdvan Rize maçından sonra yine ilk onbirde sahaya çıktı. Sağ bekte görevini yerine getiren Rıdvan'ın önünde ise Özgür oynadı. Çoğu zaman bindirmelerle dikkatleri üzerine çeken Rıdvan, maç sonunda ise takım arkadaşları gibi üzüntü yaşadı. Kötü günler geçirdiklerini anlatan Rıdvan,"Bir an önce 3 puan almalıyız. Ankaragücü maçı başlangıç olmalı."şeklinde konuştu.

---------------------


6'ya girmek istiyoruz

 

Adana Demirspor’lu Taha Yalçıner  “3 puan parolasıyla sahaya çıktık. Şanlıurfaspor’un ilk geldiği atakta kalemizde golü bulduk. Bu biraz demoralize etti, ama çabuk toparlandık. Beraberliği sağladık, öne geçebilecek pozisyonları da bulduk. Bir türlü ikinci golü rakip kalede bulamadık ve maç 1-1 sonuçlandı. 1 puan aldık ama çok sevinçli değiliz. Galibiyet almak isterdik. 2-3 maçlık seriyle ilk 6’ya girip ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

------------------

Son saniyeye kadar vazgeçmeyeceğiz

 

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, 2-3 maçlık seriyle ilk 6’ya girip, ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Uğur, 2 haftadır alınan mağlubiyetin ardından, mavi lacivertli taraftarın önünde kazanarak ilk 6’nın içerisine bir an önce girmek istediklerine dikkat çekerek, şunları kaydetti:
“Müsabakaya da belki 2-3 haftadır başlayamadığımız şekilde iyi başladık. Daha istekli ve arzulu oynadık. Özellikle ilk 45 dakikalık bölümde oyunu daha forse ederek oynamamıza rağmen, rakibin ilk atağı gol oldu. Ama genel olarak oyuna baktığımız zaman oyuncularımız bu maçı kazanmak için çok efor sarf etti. Adana Demirspor’un bundan sonraki müsabakalarda 2-3 seri galibiyetler alarak ilk 6’nın en büyük adayı olduğunu düşünüyorum. Bu inancımızdan son düdüğe kadar, son saniyeye kadar vazgeçmeyeceğiz.”