İkinci etapta genellikle hazırlık maçlarına önem veren teknik direktör Yücel İldiz, tüm oyuncularına şans verdi. Yapılan hazırlık maçlarında istediğini alabilen İldiz, kafasında genel olarak kadroyu oluşturdu.  

Adana Demirspor kafilesi dün akşam Bolu Termal otelden ayrıldı.  Şeker Bayramının ikinci günü ise Adana’da toplanacaklar. Yapılacak 1-2 transferin ardından yeni sezona Kayserispor özel maçıyla beraber  girilecek.

İstediğimizi aldık

Teknik direktör Yücel İldiz, kampı değerlendirirken,”Son derece faydalı bir kamp dönemi  geçirdik. Bizim için ilk maçın Bolu’da olması ayrı bir avantaj. Buranın koşullarına artık alıştık ve bu koşullarda mücadele vereceğiz. Oyuncularımda bu duruma hazırlar.”dedi.

İldiz,”Bir veya iki transfer daha yapacağız. Ligin başlamasına az bir süre kaldı. Doğal olarak uyum sorunumuz var. Bu sorunu da kısa sürede çözeceğiz. Zira, kadromuzda çok tecrübeli oyuncular. Ön liberoya da transferi yaptıktan sonra önemli bir eksiğimiz kalmayacak.”diye konuştu.

 Mehmet Eren iyi Erdi kötü

Demirspor’a  Antalyaspor’dan transfer edilen Mehmet Eren, ne kadar klas bir oyuncu olduğunu ispatladı. Yapılan hazırlık maçlarında kalitesini gösteren Mehmet Eren, zorlu maçlara hazır olduğunu da gösterdi. Mehmet Eren, artık ligi beklediklerini Demirspor olarak bu zorlu müsabakaları göğüsleyeceklerinin altını çizdi.

Takıma Karşıyaka’dan transfer edilen stoper Erdi de şansını pek iyi kullanamadı. Oynanan hazırlık maçlarında sürekli hatalar yapan Erdi, ilk etapta formayı alamadı. Bu bölgeye alınan yabancı oyuncunun dışında Burak Keskin ve  Yiğitcan da şuan Erdi’nin önünde. Bu oyuncunun çok daha iyi çalışması gerekiyor.

 Taraftarımız itici güç olacak

 

Demirspor’un Tavşanlı’dan transferi Mesut Saray, kısa olarak kampı değerlendirdi. Sol kanat oyuncusunun söyledikleri şöyle:

İYİ BAŞLANGIÇ İSTİYORUZ

Kampımızı çok güzel ve yoğun geçti. A'dan Z'ye herkes çok iyi çalıştı.Genç oyunculardan abilerimize kadar herkes özverili davrandı. Hazırlık maçlarında da iyi oynadık. Bu oyunumuzu sürdürerek lige de yansıtmak istiyoruz. Bolu maçıyla güzel bir başlangıç yaparak iyi sonuç almak istiyoruz. Takımıma güveniyorum gerçekten iyi bir kadro kuruldu. İstekli arzulu hocalarımız ile birlikte kampımız en iyi şekilde tamamladık.

BOLU MAÇI ZOR OLACAK

3 Maçlık periyotta taraftarımızın olmaması bizim için büyük bir eksiklik olacak. Ben zannetmiyorum ki kötü sonuçlar olsun. İyi bir takıma sahibiz. İyi sonuçlar alabiliriz alabilecek güçteyiz. Taraftarımızla buluştuğumuzda elbette daha iyi olacağız.  Mutlaka lige iyi başlamamız gerekiyor. Bolu maçı elbette zor olacak ama biz zoru kolaya çevirmeliyiz. Uyum sorununu aştığımız da istediğimiz neticeler mutlaka gelecektir.  

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------