Daha sonra Adana’da çalışmalara başlayacak olan mavi lacivertliler 11 Ağustos tarihinde Kayserispor ile 5 Ocak Stadı’nda karşılaşacak. Sezon açılışı kapsamında yapılacak karşılaşma 19.00’da başlayacak.  Adana Demirspor kafilesi sezon açılışının ardından Boluspor maçının hazırlıklarına başlayacak.
Gençlere şans veriliyor
Teknik Direktör  Yücel İldiz genç futbolculara şans veriyor. Oynanan hazırlık maçlarında onları yakından girme imkanı bulan teknik direktör Yücel İldiz, içlerinden yetenekli olanları kadroya dahil edecek. 
Teknik direktör Yücel İldiz,”Gençlerimizi mutlaka değerlendireceğiz. Ancak onlarında gayretli olması gerekiyor. Bize göstermeleri gerekiyor ki biz de onlara forma verelim. “dedi.


Sırada ön libero var
Demirspor’da transfer bitmiyor.  Demirspor Başkanı Mustafa Tuncel, başarı anlamında adeta gözünü budaktan esirgemiyor. Tamamı ile hedefe odaklanan Başkan Tuncel, verdiği sözün ilkini tuttu. Şimdi ise sırada ön libero var. Başkan Tuncel, bu konuda da kurmaylarına gerekli talimatı verdi. Listede bir çok oyuncu var ve görüşmeler yoğun geçiyor. Bu anlamda da kaliteli isimler var ve Demirspor’a kazandırılmak için yoğun uğraş içerisine girildi.

11 Ağustos tarihinde Kayseri maçı var
Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz, Mustafa Tuncel başkanlığındaki “Demirspor Ailesi” olarak tüm spor camiasının Ramazan Bayramı’nı kutladıklarını bildirdi.
Mavi-lacivertli kulübün yönetim kurulu adına bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz, “Bayramın hemen sonrasında Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile oynayacağımız hazırlık maçıyla yeni sezonun açılışını yapacağız. Ücretsiz ve biletsiz olacak olan sezon açılışımıza tüm taraftarlarımızı davet ediyor, “Adana Demirspor Ailesi” olarak tekrar tüm spor camiasının Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz” dedi.