Şanlıurfaspor beraberliğinin ardından tüm Demirspor’un tüm taraftarları hem yönetimi hem de teknik direktör Mustafa Uğur’u protesto etmişti. Tepkiler bu kez tavan yaptı. Sezon başından bugüne kadar yapılan en büyük tepki idi. Takımın kötü gitmesinin etkisi olarak göze batıyor. Taraftar tepkisini dikkate almayan Yönetim kurulu ve teknik heyet görevlerine tam gaz devam ediyorlar.

Takımda çalışmalar dün itibarı ile başladı. Yönetim kurulu ve teknik heyet de normal çalışmalarına devam ettiler. Takımın havasının kaybolmasını da dikkate almayan yönetim ile teknik heyet, Ankaragücü maçını düşünmeye başladılar. Taraftar gözüyle ise, işler yolunda gitmiyor. 6 Haftalık kötü gidiş ise taraftarın gözünü korkutuyor ama ne teknik heyet ne de yönetim oralı bile olmuyor.

---------------

Kaleci Ramazan iyiydi

 

İlk yarıdaki Erciyes deplasmamından sonra eldivenleri Şener'e devreden kaleci Ramazan, aylar sonra Şanlıurfaspor maçıyla hasret giderdi. Bu maçın 1-1 bitmesine rağmen  kaleci Ramazan,  3-4 net pozisyonda Şanlıurfaspor ekibine gol izni vermedi. Maç sonu konuşan Ramazan,"İyi mücadelemizin devamında galip gelmeliydik. Ancak bundan sonra Ankaragücü maçını düşünüyoruz. " şeklinde konuştu.

--------------------------

Berat gazi oldu...

Beşiktaş'tan kiralık gelen başarılı stoper Şanlıurfaspor maçında gazi oldu. Aldığı darbe sonucunda kaşı açılan Berat, yapılan tedavinin ardından oyunu bu şekilde devam ettirdi.  Ufukhan ile birlikte yanyana mücadele veren Berat Çetinkaya,  Urfa beraberliği nedeniyle üzgün olduklarını anlattı. Berat, Ankaragücü maçına odaklandıklarını dile getirirken,"Bundan sonra kayba tahammülümüz yok."dedi.

------------------

Junıor kaçırdıkça kaçırıyor...

İkinci yarı sadece Çaykur Rize'ye gol atan Junıor, son oynanan Urfa maçında da yine golleri kaçıran isimdi. Mücadele etmesine rağmen kendisinden beklenen gol fırsatını bir türlü yakalayamayan Brezilyalı golcü, artık buna son vermek istiyor. 6 Haftadır suskun olan Junıor,"Sıkıntılı günleri geride bırakmak istiyoruz.  Yeni bir başlangıç yapıp yolumuza devam etmeliyiz."şeklinde konuştu.

------------------

Taha yine yoklarda

Devre arasında Karşıyaka'dan transfer edilen Taha, geldiğinden beri çıtayı yükseltemedi. Hala yokları oynayan Taha,  Demirspor'un sıkıntılı olan orta bölümüne çare olamayan Taha, Urfa maçında kötü oyanların başında geldi. Büyük umutlarla alınan Taha'nın forması tehlikeye girdi. Yine bu bölgede gözler Roger ve Hüseyin'e çevrildi. Demirspor teknik direktörü bu anlamda çalışmalarını yapacak.

-----------------------------------------------------