Gün geçmiyor ki Adana Demirspor'da gariplikler olmasın. takım bir yenilgi aldı basın mensupları ile birlikte taraftarlara fatura çıktı. Bununla kalmadılar tesislere girmelerini yasakladılar.

Bu gelişme Karşıyaka yenilgisinin devamında yaşandı. Eleştiriyi ve sitemi kabullenemeyen; kötü oyunu sümen altına iten Önder Serin Başkanlığındaki Demirspor yönetimi ile teknik direktör Mustafa Uğur, ortaklaşa aldıkları kararla yenilginin suçlusu olarak basın mensuplarını ve taraftarları gösterdiler.

Hatta daha da ileri giden teknik direktör Mustafa Uğur, "Bu kararı ben aldırdım" diyebilme cesaretini de gösterdi. Bu yasakla beraber tesise gidip idmanları izleyen yılların demirsporlu taarftarları halkın takmımının kapısından emirle geri çevrildiler. Yani tesise alınmadılar.  Dünya ile bağlantısını kesen Demirspor, Manisa maçına hazırlandı.

Ve Demirspor kötü bir oyun sonmrasında Manisaspor'a yenilmekten kurtulamadı. Basın mensuplarına ve taraftara fatura kesip yasak getiren zihniyet şimdi Manisa yenilgisinin faturasını kime kesecek ve kime bu kez yasak getirecek. Şimdiki merak konusu bu.  Açıkçası Demirspor, yanlışların görmezlikten gelindiği bir kulüp haline geldi.

----------------------------------

Önder serin ve Mustafa Uğur'a büyük tepki var

 

Manisaspor yenilgisinin devamında bağrı yanan Demirsporlu taraftarlar, sosyal paylaşım sitelerinde varyansın ettiler. İlk hedef başkan Önder Serin idi. Başkanı istifaya davet eden taraftarlar, ikinci olarak teknik direktör Mustafa Uğur'u hedef tahtasına astı. 5 Haftada galibiyet yüzü göremeyen Demirspor'da  özellikle Mustafa Uğur'un istifası isteniyor. Yönetim ise her zamanki gibi seyretmeye devam ediyor.

------------------------

Yenilgiye tatil mükafatı!

Demirspor'da ilginçlikler bitermi. Ligde peş peşe kötü sonuçlar alan  mavi lacivertlilerde teknik direktör Mustafa Uğur, oyuncularına yenilgi primi verdi. Cumartesi günü oynanan maçın ardından teknik direktör Mustafa Uğur, futbolcularına salı gününe kadar tatil izni verdi. Takım salı günü akşam üzerine hafif idmanla çalışmalara başlayacak.

-------------------------

Demirspor havasını kaybetti...

Ligde ikinci yarıya kötü bir giriş yapan Demirspor, sadece Rizespor ve Denizlispor'u yenebildi. Bunun dışında son 5 maçında sadece 2 puan alabildi. Yönetim kurulu, Osman Özdemir'i 5 maçta 2 pualdı diye göndermişti. Mustafa Uğur ile yollar devam ediyor ama demirspor yüzde yüz havasını kaybetti. Son Manisa maçındaki takımın görüntüsü içler acısıydı. Zaten bu tablo da farklı yenilgiyi getirdi.

--------------------------

Yönetime pankartlı tepki

 

Manisaspor maçında taraftarlar yönetime kuruluna tepkisini pankartla gösterdi.  Taraftarlar pankarta, "Emeğimiz armaya helal olsun, yönetime ise haram olsun" yazısı yer aldı. taraftarlar sık sık yönetimin aleyhine tezahuratlarda da bulundular. Önder Serin başkanlığındaki yönetim kurulu ise susmayı tercih ediyor.