Demirspor'un en istikrarlı oyuncularından Özgür Öçal, arka adalesinden sakatlandı ve kadrodan çıkarıldı.  Özgür, üzgün olduğunu açıklarken,"Böylesi önemli maçta forma giyememek beni üzdü. Dilerim sakatlığım kısa sürede geçer."dedi.

Son kongrede Demirspor başkanlığına adaylığını açıklayan Selehattin Aydoğdu ailesi ile birlikte ,  İspanya'nın ve Real Madrid'in ünlü 81 bin kişilik stadında , Demirspor formasını giydi ve flama açtı...

 

Hazırlıklar tamamlandı

 

Adana Demirspor'da bugün oynanacak olan 1461 Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıkları tamamlandı. Dün 14.00'da bu maçın ter idmanını yapan mavi lacivertliler artık maça hazır. Takım kaptanı Erman, 1461 Trabzon karşısında gerekli sonucu alacaklarının altını çizerken,"Buca maçında tribünlerimizi üzdük. Bu nedenle Trabzon karşısında galibiyeti alıp pqlay-off yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz."dedi.

------------------------

Rıdvan’ın yerine Erçağ…

Son oynanan Bucaspor karşılaşmasında başarılı bir performans sergileyen Rıdvan Koçak, maçta sakatlanıp oyundan çıkmıştı. Tedavisi için İstanbul’a giden Rıdvan Koçak, 1461 Trabzon maçında forma giyemeyecek. Rıdvan’ın yerine büyük ihtimalle de Erçağ görev alacak.

------------------------ 

Berat ile Taha yok

Buca maçında forma giyemeyen Taha ile Berat, bu maçta da yok. Berat’ın yerine genç takımdan Uğur kadroya dahil edildi. Taha’nın yerine ise yine büyük ihtimalle Roger forma giyecek. Taha ile Berat, “Bir an önce sakatlığımızın geçmesini bekliyoruz ve takıma katkı koymak istiyoruz. Tedavimiz bittiğinde yine idmanlara başlayacağız.”diye konuştular.

Hüseyin Göçek yönetecek

Bugün 14.00'da Sebat sahasında oynanacak olan 1461 Trabzon-Adana Demirspor maçını İstanbul bölgesinden Hüseyin Göçek yönetecek. Yardımcılıklarını ise İstanbul bölgesinden Mustafa Emre Eyisoy ile  Balıkesir bölgesinden Selçuk Kaya yapacak.

--------------------------------

Santiago Bernabeu Stadı'nda MAVİ LACİVERT...

 

Real Madrid -Galatasaray maçı geçtiğimiz çarşamba günü oynandı.  Tüm Dünyü'nın gözünün bu maça çevrildiği 90 dakika için Türkiye'de de nefesler tutuldu. Adana demirspor'un son kongresinde başkanlığa adaylığını koyan Selahattin Aydoğdu'da ailesi ile birlikte İspanya'ya giderek maçı Santiago Bernabeu stadında izledi.

Ancak, bir özellik vardı ki, Selahattin Aydoğdu ve ailesi 81 Bin kişilik stada Adana Demirspor'un  çubuklu formasını giyerek girdiler. Tabi bir de tribünde Demirspor flamasını açarak Adana Demirspor sevgisini 81 Bin kişilik stada adeta kazıdılar. Bu durum tüm Demirsporlular tarafından beğeniyle karşılanırken, Aydoğdu, hayalinin Demirspor'un bu stadyumda maç yapması olduğunu dile getirdi.

-----------------------------------------