Tesislerde düzenlenen imza törenine, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel, 2.Başkan Mehmet Gökoğlu, Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz ve Reklam, Sponsorluk Sorumlusu Kazım Bilcan da katıldı.

Sezon başında süper lig hedefiyle yola çıktıklarını, bu nedenle süper lig ağırlıklı futbolcuları transfer ettiklerinin altını çizen mavi-lacivertli kulüp başkanı Mustafa Tuncel, “Yaptığımız son transferlerle takımdaki mevcut eksikliklerimizi giderdik. Aramıza katılan arkadaşlarımız bizleri tercih ettikleri için kendilerini kutluyor, gözlerinden öpüyorum. Takımdaki tüm futbolcularımızı kendi evladım olarak görüyorum. Onlarla hedeflediğimiz, camiamızın da heyecanla beklediği süper lige kavuşacağız. Süper ligden ayrılıp, Adana Demirsporumuzu tercih eden futbolcularımız, inşallah sezon sonu takımımızı hedefine ulaştırarak bizlerle birlikte tekrar süper lige döneceklerdir” şeklinde konuştu.  Mavi-lacivertli kulübün basın sözcüsü Yüksel Yavuz da, şampiyonluğa inanan bir kulüp olarak, oluşturulan kadroyla süper lige çıkacaklarını belirterek, mavi-lacivertli kulübe transfer olan 3 futbolcuyu da tebrik edip, başarılar diledi.

FUTBOLCULAR NE DEDİ

Birol, Atilla Aybars ve Kaleci Recep, kendilerini mavi-lacivertli renklere bağlayan Mustafa Tuncel başkanlığındaki yönetim kuruluna teşekkür etti.

RECEP ÖZTÜRK: “Bu sabah yeni takımımla birlikte ilk antrenmanıma çıktım. Çok uyumlu ve muhteşem bir hava gördüm. 2 kez Sakaryaspor’da, 1 kez de Konyaspor’da şampiyonluk yaşadım. İnşallah 4. Şampiyonluğumu da çok büyük bir camiaya sahip olan Adana Demirspor’da yaşamak istiyorum”

BİROL HİKMET: “Adana Demirspor’a benim gelmemi sağlayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bazı süper lig takımlarının beni istemesine rağmen, hedefi süper lig olan Adana Demirspor’u tercih ettim. Çünkü tarihi kulübümüz, sezon sonu şampiyon olacak ve süper lige hep birlikte tekrar çıkacağız. Ben de Eskişehirspor, Karabükspor ve Diyarbakırspor’da toplam 3 kez şampiyonluk yaşadım. Adana Demirspor’a 4. Şampiyonluğumu yaşamaya geldim”

ATİLLA AYBARS GARHAN: “Çok büyük ve köklü bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Yönetimi, futbolcusu, teknik heyeti ve camiasıyla bir bütünlük içerisinde şampiyonluğa koşacağız”