Tesislerde düzenlenen imza töreninde medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılmaz Vural, Adana Demirspor ile anlaşmasının hiçbir maddi boyutu olmadığını belirterek, “Sadece zor günler yaşayan bu büyük camiaya katkı koymak için buradayım” dedi.
Yeni Malatyaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle taraftar desteğinden yoksun olarak maçlara çıkacaklarını ifade eden Yılmaz Vural, “Önümüzde 3 maç var. 9 puan toplayıp şampiyonluğu kovalayacağız. Direk şampiyon olamasak da play-offa bu puanlarla çekacağız. Başarıyı yakalama adına oyuncularımın ailelerine kadar kadar ineceğim. Çoğu süper lig deneyimine sahip olan bu takımın aldığı kötü sonuçların nedenini bu kısa süreçte de olsa bulacağım. Kulüpte yatıp, kulüpte kalkacağım. Çok değerli bir kişi olan Başkanımız Sedat Sözlü ve ekibinin büyük gayretleri var. Ayrıca oyunsal anlamda taktiksel değişikliğe gideceğiz. Bu lig çok mücadele gerektiren bir lig. Hesaplarımızı, çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştireceğiz. Şampiyonluk, isimlerle maalesef olunmuyor, sahada savaşıp kazanmakla gerçekleşiyor. Buradan taraftarlarımıza bir çağrım olacak; Adana Demirspor’un ne kadar köklü bir camiası ve taraftar gurubuna sahip olduğunu herkes çok iyi biliyor. Tüm taraftarlarımız takımlarına her zaman sahip çıksın. Bakınız 3 önemli müsabakaya çıkacağız. Ama taraftarımızdan yoksunuz. O nedenle taraftarlarımıza  çok önemli görevler düşüyor” şeklinde konuştu.
Yılmaz Vural gibi önemli bir teknik adamla anlaşarak mücadelelerini sürdürdüklerini belirten Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, “Taraftarımızın, yönetimimizin ve futbolcularımızın daha fazla kenetlenmesinin gerektiği bir sürece girdik. Biraz daha sabırlı olup provokatif tiplere dikkat edilmesi gerekiyor. Hepimiz bu takımın başarısı için çaba harcıyoruz. Şu sıkıntılı süreci çok iyi atlatmamız gerekiyor. Takım içerisinde arkadaşlık ortmı çok iyi. Sadece takım kaptanı Şenol Can’ı performansı nedeniyle kadro dışı bıraktık. Yılmaz Vural hocamızla iyi günleri yakalayacağız” diye konuştu.
İmza törenine 2. Başkan İmam Gazali Hıradağı, Muhasip Üye Levent Duyuluer, Stadyum ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem İnaltekin, İdari İşler Sorumlusu Ayhan Deniz ve Amatör Kulüpler Sorumlusu Murat Balak da katıldı.