As Başkan Ramazan Çimen, Teknik Direktör Mustafa Uğur ve Yardımcı Teknik Direktör Timuçin Beyazıt yaptıkları açıklamada Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın spor ve sporcu dostu bir belediye başkanı olduğunu vurguladılar. Bugüne kadar Adana’da yapılan maçları takip ederek kendilerine destek olduklarını belirten As Başkan Ramazan Çimen amaçlarının PTT 1. Lig ilk 6 girmek olduğunu belirtti. Başkan Çelikcan Pazartesi günü oynanacak Bucaspor maçı için yönetime, teknik heyete ve futbolculara başarı diledi.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Adana’nın sporda eski yıllardaki günlerine tekrar kavuşması gerektiğini belirterek’Adana Demirspor ve Adanaspor PTT 1. Liginde istenilen düzeyde olmasa da şu ana kadar başarılı bir şekilde mücadele ediyorlar. Adana’yı yönetenler, siyasilerimiz ve özellikle işadamlarımız bu kulüplerimize biraz daha fazla ilgi gösterirlerse takımlarımızın daha iyi netice alacağını tahmin ediyorum. Eğer takımlarımız süper lige yükselirse ilimizin tanıtımı daha iyi yapılır düşüncesindeyim. Ayrıca ilimize çok yönlü bir hareketlilik getirecektir süper lige çıkmak. Ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan kentimize olumlu yönde çok büyük katkı sağlayacaktır. Ben her iki takımımıza da başarılar diliyorum.  Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.’ Şeklinde konuştu.

 

Adana Demirspor As Başkanı Ramazan Çimen Spor Toto Süper Lig de mücadele eden birçok takımdan daha fazla seyirci potansiyeline sahip olduklarını belirterek ‘Biraz daha ilgi ve gayretle daha iyi noktalara geleceğimizi düşünüyorum Adana bir futbol şehri. Bunu en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir’ dedi.