Başkan Vekili Cahit Sınmaz, As Başkan Emin Yumuşak, Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Demet Ertem, Altyapı, Amatör Kulüpler Sorumlusu Kazım Bozan ve Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Aydoğdu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, Mavi-Lacivertli Kulüp Başkanı Selahattin Aydoğdu Vali Büyük’e isminin yazılı olduğu Adana Demirspor forması hediye etti.

Adana Demirspor’un bulunması gereken yere gelebilmesi adına hep birlikte kenetlendiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Aydoğdu, “Sizlerin önderliğinde, bizlerin de çabalarıyla 20 yıldır Süper Lig’den uzak olan takımımızı hak ettiği yere getireceğiz” dedi. Aydoğdu, Vali Mustafa Büyük’ü cumartesi günü saat 20.00’da 5 Ocak Stadı’nda oynanacak olan Denizlispor maçında davet etti.

Selahattin Aydoğdu başkanlığındaki yönetim kurulunun düzenlediği ziyaretten mutluluk duyduğunu söyleyen Adana Valisi Mustafa Büyük, bir kentin gelişmesinde futbolun ayrı bir önemi olduğunu ifade etti. Vali Büyük, Başkan Aydoğdu’nun maç daveti için de, “Aynı gün gerçekleşecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu nedeniyle Adana Demirspor-Denizlispor karşılaşmasına gelemeyeceğim. Yeni sezonda ve Denizlispor karşılaşmasında Adana Demirspor’a başarılar diliyorum. Ancak daha sonraki haftalardaki karşılaşmalara gideceğim” şeklinde konuştu.