Kulüp basın Sözcüsü Tamer Gülcan, resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada Brezilyalı oyuncuların bugün itibarı ile Türkiye’ye geleceğini duyurmuştu. Bu haberin duyurulmasının ardından taraftarlarda sabırsız bekleyiş devam ediyor.

ARAYIŞLAR SÜRÜYOR

Sadece Berzilyalı oyuncularla kalmayacak olan Demirspor teknik heyetinin ve yönetiminin transfer arayışları devam ediyor. 12 Ağustos tarihinde ikinci etap kampını noktalayacak olan mavi lacivertliler bu süreye kadar transferleri bitirmeyi hedefliyor. 30 Ağustos tarihinde başlayacak lig öncesinde henüz kadrosunu kuramayan Adana Demirspor, lige hazır girmek istiyor.

SINMAZ, SABIR İSTEDİ

Başkanvekili Cahit Sınmaz gelişmeleri yakından takip ediyor. Tüm camiadan sabır dileyen Cahit Sınmaz,”İnce eleyip sık dokuyoruz. Adana Demirspor’u zarara uğratmama adına elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Bizim için önemli olan iyi bir iskelet oluşturmak. Ve devamında isabetli oyuncular almak. “şeklinde konuştu.

SEÇME YAPILACAK

Mavi lacivertliler yarından itibaren seçme yapacak. Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, yaptığı açıklamada cumartesi ve Pazar günü seçme yapılacağını duyurdu. Seçme için tüm herkese davetiye çıkaran Tamer Gülcan, bu konuda resmi açıklamayı da yaptı. Seçmelere altyapı hocaları katılacak. Raporlar daha sonra teknik heyete verilecek.