Sadece Rize ve  Denizli maçlarını kazanan mavi lacivertlilerde ikinci yarı maçlarında en golcü bölgeler kanatlar oldu. Bu istatistik bilgilere göre sağ önde oynayan Erçağ 3 gol atarken, sol ön oynayan yeni transfer Nurullah 2 gol attı. Dolayısıyla Demirspor'un kanatları ikinci yarı maçlarında golcülük hüviyeti gösterse de golcülerin fazla çalışmaması takımın başarısız olmasına neden oldu.

Erçağ ile Nurullah,  maçların artık olmazsa olmaz olduğunu dile getirirken,"Takım arkadaşlarımız gibi bizde üzerimize düşeni yaptık.  Bundan sonra da lig bitimine kadar yapacağız. Amıcımız ligi en iyi yerde yani başarılı olarak tamamlamak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."dediler.

BURAK KESKİN İDMANDA

Sakatlığı nedeniyle geçen hafta kadroya giremeyen Burak Keskin, idmanlara katıldı.  Bu oyuncunun oynayıp oynamayacağını hoca karkar verecek. Ayrıca Yusuf'un da idmana çıkması ayrıca moral oldu. Grip olan Erman ise idmana çıkamadı.

-------------------

Urfa taraftarı tesisleri bastı!!!

 

Adana Demirspor hafta sonu rakibi Şanlıurfaspor'da sürpriz gelişme. Geçtiğimiz hafta evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yenilen Şanlıurfaspor'da üzüntülü olan taraftarlar tesislere geledek idmanı bastılar.

Futbolculara hakaret yağdıran Şanlıurfsaporlu taraftarlar,"Adana'yı yenmeden Urfa'ya gelmeyeceksiniz" diye tehditler savundular. Futbolcuların hayli korktuğu ve gerildikleri gelen haberler arasında.

-----------------------

Hüseyin oynar mı?

 

Adana Demirspor'un ortaalandaki deneyimli futbolcusu Hüseyin Çimşir, sakatlığı nedeniyle haftalardır takımdan uzak kaldı. Yapılan kontroller ve tedavilerin ardından salı gününden itibaren arkadaşlarına katılan Hüseyin Çimşir7in durumu henüz belli değil. Toplu çalışmalarda mücadele veren Hüseyin ile ilgili son kararı teknik direktör Mustafa Uğur verecek...

---------------------

Deniz Ateş Bitnel yönetecek

 

Adana Demirspor-Şanlıurfaspor karşılaşmasını İstanbul bölgesinden Deniz Ateş Bitnel yönetecek.  Deniz Ateş Bitnel,  geçen sezon play-off maçında Bugsaş ile yapılan yarı final maçında dördüncü hakemdi ve Demirspor bu maçı penaltılarla 9-8 kazanmıştı. Ayrıca Bitnel, 15 Ocak 2012 tarihinde Körfez-Denirspor maçını yönetti. Bu maçı Demirspor, Soner Ergençay'ın attığı golle 1-0 kazanmıştı. Urfa maçını da yöneten Deniz Ateş Bitnel 7 Ekim 2012 tarihinde BucUrfa maçına çıktı ve bu maçı Urfa 1-0 kazandı. Deniz Ateş Bitnel'in yardımcılıklarını ise Manisa bölgesinden Cumhur Altay ile İzmir bölgesinden Şenol Ersoy yapacak.

--------------------

Özgür Öçal, rekoru bırakmıyor

 

Takımın sağ bekindeki deneyimli ismi Özgür Öçal, rekoru elinden bırakmıyor. Şimdiye kadar 24 maçta ilkonbirde sahaya çıkan Özgür Öçal, 2080 dakika mavi lacivertli formayı giydi. Önemli bir istatistiğe sahip olan Özgür Öçal, büyük ihtimalle Urfaspor maçında da ilkonbirde sahaya çıkacak. Demirspor'un artık çıkış yakalaması gerektiğini anlatan Özgür Öçal, "kesinlikle maça hazırız. Bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz."dedi... 

------------------------

Maraton tribünü 10 TL...

 

Adana Demirspor'da Şanlıurfaspor maçı bilet fiyatları belirlendi. Basın Sözcüsü İzzettin Turgut, pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşmada bilet fiyatlarını, kale arkası 5 TL, maraton 10 TL, kapalı alt 15 TL, kapalı üstü ise 20 TL olarak belirlediklerini açıkldı. Turgut, biletlerin maç günü saat 12.00'dan itibaren satışa sunulacağını bildirdi.