Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri’nde Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’a misafir olan Adana Demirspor, ilk yarıda birçok pozisyona girmesine rağmen atakları golle sonuçlandıramadı. İkinci yarıya daha baskılı ve istekli başlayan Mavi-Lacivertliler, Sercan ile 50. dakikada 1-0 öne geçti. 76. dakikada ise kazanılan penaltı vuruşunda Bajic durumu 1-1’e getirdi. Daha sonra ise Bajic 81. dakikada hem kendisinin hem de takımının ikinci golüne imza attı. Adana Demirspor ise bu gole anında cevap vererek Tevfik ile 82. dakikada maçın skorunu belirledi. 2-2.

Maç öncesinde bir araya gelen Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ve Atiker Konyaspor teknik patronu Aykut Kocaman, uzun süre sohbet ederek hasret giderdi.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Engin İpekoğlu, dostça başlayıp aynı güzellikle sona eren bir 90 dakika izlediklerini söyledi. İpekoğlu, ‘’Çok fazla süre alamayan oyuncularımızı görmek adına çok faydalı bir maç oldu. Dostane bir şekilde başlayıp öyle de bitti. Sonuç olarak da bu geçerli. Bundan sonra Konyaspor’a Spor Toto Süper Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası maçlarında başarılar diliyorum. Bizi burada misafir ettikleri için ayrıca teşekkür ederim’’ dedi. HAKEMLER:
Hasan Ertuğgan, Emre Karagel, Burak Akdağ

STAD: Konya Kayacık Tesisleri

KONYASPOR: Kaya, (Dk. 46 Abdulaziz) Kibong, Can Demir, (Dk. 80 Rangelov) A.Kerim, (Dk. 46 Selim Ay) Ali Çamdalı,(Dk. 46 Volkan)  Emrecan, (Dk. 70 Ali Turan) Amir, (Dk. 46 Vedat) Milosevic, (Dk. 46 Mehmet Uslu) Ali Dere, H.İbrahim, (Dk. 46 Ömer Ali), Hora (Dk. 46 Bajic) 

ADANA DEMİRSPOR: Zülküf, Tufan, Anıl, Serkan, Oğuzhan, (Dk. 46 Vederson), Salifu, (Dk. 46 Servan) Khaled, Sercan, (Dk. 77 Eren) Ozan, (Dk. 72 Hasan) Waldison, (Dk. 46 Mustafa Durak) Tevfik

Goller: Sercan dk. 50, Tevfik dk. 82 (ADANA DEMİRSPOR), Bajic Dk. 76 (P), dk. 81 (ATİKER KONYASPOR)