Turuncu-Beyazlı takımın Kartepe kampının verimli ve çok istekli geçtiğini dile getiren Adanaspor Teknik Direktörü Ekrem Al,kamp döneminden son derece memnun olduğuna dikkat çekti. Özellikle genç oyuncuların aşama katetmelerinden büyük memnunluk duyduğunu dile getiren Ekrem Al, gençlerden kamptaki verimliliklerini ve çalışma azimlerini ligde de görmek istediklerini ifade etti..Genç oyunculara verecekleri fırsatı iyi kullanacaklarına inandığını anlatan Al, koşan ve mücadele eden bir taktım olacaklarını tekrarladı..

Büyük Adanaspor taraftarına da seslenen Turuncu-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Ekrem Al,"Taraftarlarımız bize inansınlar ve güvensinler. Hep birlikte camia olalım. Biz bir ve bütün olabilirsek başarılı oluruz. Hep beraber sonuca gitme savaşı verelim.Altyapıdan gelen genç oyuncularımızdan Uğur, Ömercan,Samican'dan beklentilerimiz büyük. Ahmet dereli, Ahmet Bahçıvan büyük aşama katettiler. Talha hızla iyileşme dönemi geçirdi. Yiğitcan favorilerimiz arasında. Hepsi iyiler ve beklentilerimiz fazla" dedi.


Sistem'de baklava dilimine dönüş

Adanaspor oynadığı hazırlık maçlarından sonra sistemi de netleşmeye başladı. Teknik Direktör Ekrem Al kamp süresince dörtlü savunma oynayacaklarını ve dörtlü sistemde orta saha ve forvette değişiklikler olabileceğinin sinyalini vermişti. Yapılan hazırlak maçları sonrasında Adanaspor 4-4-2 oynayacak ama savunma dörtlü, forvet çift olurken orta saha ise baklava dilimi olacak. Orta alanda Adanaspor çift forvetin arkasında Tiago'yu kullanarak oluşturacak.

Talha iyiye gidiyor

Geçtiğimiz sezon oynanan Torku Konyaspor karşılaşmasında sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalan Talha Mayhoş'un iyiye gittiği açıklandı. Turuncu-Beyazlı takımda geçtiğimiz sezon performansında tavan yapan ama sakatlıkla karşı karşıya kalan Talha'nın hızla iyileştiği ve kondüsyon anlamında da iyiye gittiği dile getirildi. Teknik Direktör Ekrem Al, Talha'nın sakatlık sonrası dönüşünden memnun.

Gençlere güveniliyor

Adanaspor'un bu sezon en büyük kozu genç oyuncular olacak. Turuncu-Beyazlı takımın altyapısından üstyapıya çıkan sağbek Uğur ve orta saha oyuncusu Ömercan Teknik Direktör Ekrem Al'ın gözüne giren oyuncular oldular. Geçen sezon Eyüp'e kiralık giden Samican ve Hatayspor'da kiralık oynayan Ahmet Dereli de aşama kat eden oyuncular arasında yer aldılar., Yeni transferlerden Ahmet Bahçıvan ve stoper Yiğitcan Gölboyu da Ekrem Al tarafından beğenilen futbolcular. Adanaspor bu sezon gençlere çok güveniyor..

Adanaspor-Ordu maçı pazartesi

PTT 1.Ligi'nde ilk haftanın programı açıklandı. Adanaspor'un birinci haftada oynayacağı Orduspor karşılaşması pazartesi akşamı oynanacak. Cumartesi 3, pazar günü 5 karşılaşma oynanırken, pazartesi akşamı bir karşılaşma oynanacak. Adanaspor-Orduspor karşılaşması pazartesi akşamı saat 20.00'da oynanacak.

Semih Durmuş Bozöyük'te

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor, Eskişehirspor'dan Onur Bayramoğlu, Adanaspor'dan Semih Durmuş, Ünyespor'dan Serdar Akdoğan ve bonservisi elinde olan Bahadır Sekizkardeş'i transfer etti.Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, "Kulübümüzün gelecek ile ilgili hedeflerinden biri de genç ve yetenekli futbolcularla tecrübeli futbolcuların yer aldığı bir takım oluşturmak. Bu amaçla kendi bünyemizde yetiştirip Beşiktaş'a gönderdiğimiz Onur Bayramoğlu'nu, Eskişehirspor ile anlaşma yaptıktan sonra 1 yıllığına kiralık olarak transfer ettik. Genç kardeşimizin, takıma çok büyük katkı yapacağına inanıyorum. Adanaspor'dan gelen Semih Durmuş ile 1 yıl sözleşme imzaladık. Kendisi hem genç hem de yetenekli. İnşallah çıkışını yakalayacağız. Ünyespor'dan gelen Serdar Akdoğan, bu liglerin bilinen futbolcularından birisi. Kulübümüzle 2 yıllık sözleşme imzaladı. "dedi