Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, son yıllarda yüzme ve sutopunda tesislerin artmasının yanı sıra sporcu ve kulüp sayasında da önemli artışlar yaşandığını, bunun başarıya yansıdığını söyledi.

Çınarlıspor Kulübü sporcularından Elif Aytekin’in 2 yıldır Kadın Sutopu Takımı’nın birinci kaleci olmasından duyduğu memnuniyeti belirten Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Başarılı sporcu ve kulüplere farklı bakıyoruz. İtalya’nın başkenti Roma’da gerçekleştirilecek U19 Kadınlar Sutopu Avrupa Şampiyonası’nda kentimizi temsil edecek olan Elif Aytekin’i destek vereceğiz. Sporcuyu yetiştiren antrenör ile velisine teşekkür ederim. Dileğimiz bu gibi sporcuların sayısının artmasıdır.”

-“ÇAKIRGİL: “10 YILDIR MİLLİ TAKIMLARA SPORCU KAZANDIRIYORUZ”-

 Çınarlıspor Kulübü Kurucusu ve Sutopu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Çakırgil,  10 yıldır Sutopu Milli Takımı’na yetenekli sporcular kazandırdıklarını, başarıda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin büyük katkılarının bulunduğunu belirterek teşekkür etti.

Elif Aytekin’in 3 yıldır sutopu oynadığını, henüz lise öğrencisi olduğunu ifade eden Çakırgil, Sutopu Milli Takımı’na 15 yıl hizmet edeceğine inandığını  sözlerine ekledi.

Adana Temel Cingöz Anadolu Lisesi’nde öğrenim gördüğünü, sporu çok sevdiğini belirten Elif Aytekin, hem kulübüne hem de milli takıma yararlı olmak için sağlığına, beslenmesine hem de antrenmanlarına dikkat ettiğini belirterek, tüm bayanlara spor yapmalarını önerdi. 

Elif Aytekin, İstanbul’da bir hafta kamp yaptıktan sonra İtalya’da gerçekleştirilecek Avrupa Sutopu Şampiyonası’na gideceklerini, hedeflerinin iyi netice alarak dönmek olduğunu ifade etti.