Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen masa tenisi müsabakalarına bedensel, işitsel, özel  sporcular olarak 30 erkek ve bayan engelli sporcunun katıldığını söyledi.

Taşkıran, müsabakalara katılan tüm sporculara madalya verdiklerini, hedeflerinin, hem engelliler için rehabilitasyon olan spora yönlendirmek, hem de arkadaş çevrelerini genişletmek, kazanma ve yenilgiyi öğretmek olduğunu kaydetti.

Spordan Sorumlu Adana Vali Yardımcısı Şükrü Çakır ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Spor Şube Müdürleri Kazım Tekin ile Mahmut Kır da müsabakaları izleyerek hem sporcular ve velileriyle sohbet ettiler, hem de anı fotoğrafı çektirdiler.

Vali Yardımcısı Çakır, 5 Ocak Fatih Terim tribünleri altında antrenman yapan voleybol ve basketbolcuları ziyaret ederek antrenörlerle sohbet etti.

Dereceye giren sporculara ödüllerini, Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, İl Temsilci Yardımcısı Ali Türemiş ile Atlas Engelliler Spor Kulübü Başkanı Zehra Eruçar ile hakemler verdi.

-KİMLER DERECEYE GİRDİ?-

 Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular şöyle:

Bedensel Engelli: Kubilay Mengüç

İşitme Engelli: Ömer Faruk Uygun

Özel Sporcular mental: Gökay Güral

Özel Sporcular otizm ve down: Fırat Sevdi.