Bilindiği üzere Mersin İdman Yurdu maçında sakatlanıp oyundan çıkan kanat oyuncusu Erçağ Evirgen, adalesindeki zorlanma nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Yapılan son kontrolünün ardından gitmemesine karar verildi. Erçağ dün akşam son kez İldiz ile görüşme yaptı ve Ordu kadrosundan çıkarıldı.

Önceki gün sürprizlerde yaşandı. Antrenman öncesinde hastalanan kaleci Şener, idmana çıkmadı ve tesisi terk etti. Şener’in dışında antrenmanı yarıda bırakan sol bek Keremcan, ağrısının olduğunu söyledi ve soyunma odasına gitti. Sol bek Keremcan, kart cezası nedeniyle Mersin İdman Yurdu maçında forma giyememişti. Böyle bir olumsuzluk yaşayınca Ordu kadrosunda Keremcan’da çıkarıldı. Böylelikle Demirspor eksik gitmiş oldu.

Yücel İldiz hayli umutlu

Teknik patron Yücel İldiz, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada mutlaka başarılı olacaklarına inandığını dile getirdi. Yücel İldiz,”Hep böyle kötü gitmeyecek. Mutlaka iyi oyunumuzun karşılığını alacağız. Zira çalışmalarımızın karşılığı bunu gösteriyor. Oyuncularım yine iyi çalışıyor ve galibiyeti istiyorlar. Ben onlardan mutlaka galibiyet bekliyorum. Orduspor her ne kadar iyi takım olsa da biz daha iyiyiz.”dedi.

Dün gittiler

Adana Demirspor kafilesi dün gitti. Öğleden sonra havayolu ile Trabzon’a giden Adana Demirspor buradan da karayolu ile Ordu’ya geçti. Demirspor’un 18 kişilik kadrosunda şu isimler yer aldı:

Recep, Emre, Yiğitcan, Burak, Rajnoch, Özgür, Ferhat, Kamil, Nurettin, Yusuf, Birol, Gökay, Efe, Raşit, M.Eren, Aybars, Junıor ve Dorge

Emre , Recep’i zorluyor

Takımın genç kalecisi Emre Selen, tecrübeli kaleci Recep’i çalışmasıyla adeta zorluyor. Geçtiğimiz Çarşamba günü Niğde Belediyespor ile oynanan Türkiye Kupası maçında 90 dakika kalede duran genç Emre Selen, müthiş bir 90 dakika çıkardı. Rakibin 90. Dakikadaki atağında yüzde 99’luk pozisyonda gole izin vermeyen Emre, ilk onbire göz kırpıyor. Şimdilik kaleci Recep, Demirspor’un kalesinde oynayacak. Ancak gerisinden genç Emre hızlı bir şekilde geliyor.

6 Bin tl ceza…


Demirspor’a Mersin maçından dolayı para cezası verildi. Disiplin kurulu cezayı şöyle duyurdu:

ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, 27.10.2013 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR - MERSİN İDMAN YURDU PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.