Adanaspor'un yeni Teknik Direktörü Ercan Albay, 'Artık tek bir Adanaspor var' dedi ve bu kadronun son maçta yeterli olmadığının görüldüğünü, takviye yapılması gerektiğini ifade etti.

Ercan Albay, sonuç olarak bundan sonra yeni bir dönemin başladığını belirterek,'Başarılı olacağımızı düşünüyorum. Ben bıraktığımda Adanaspor taraftarı bir bütündü. Fakat son zamanlarda parçalı-bulutlu bir taraftar grubu var. Son oynanan maçta destekleri gerçekten çok iyiydi.Ben bundan sonra Adanaspor taraftarlarının her maçta takıımlarını 90 dakika destekleyeceklerine inanıyoırum.Bundan sonra taraftar ve futbolcularımız bir bütün olacağız. Kazandığımızda  birlikte kazanacağız, kaybettiğimizde de birlikte kaybedeceğiz. Bu nedenle tek vücut olmalıyız'dedi

'Futbolcuların da sahada taraftarın istediği sonucu almaya çalışacaklarını hissediyorum. Bizim isteğimiz geçmişte olduğu gibi Adanaspor taraftarlarının takımını her maçta sonucu etki edecek şekilde desteklemesidir.'diyen Teknik Direktör Albay, ' Artık tek Adanaspor var. Bu çatı altında, birlik ve beraberlikle başarıyı yakalamak gerekiyor. Bu başarının da tribünlere yansıması şart. Tribünleri üzmeyecek bir futbol anlayışı ile sahada olacağız. Bu takım içerisinde iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Orduspor maçını hiçbir şekilde değerlendirmemek lazım. Çünkü ben Adanaspor'u Orduspor maçında görmedim. Şunu söyleyebilirim. Ben Orduspor'u da hiç beğenmedim. Adanaspor sahada olmayınca Orduspor farklı gözüktü. Şimdi elemizde maç oynamış bir kadro var. Bu maçı seyrettim ve takımın aldığı neticede ortada. Deplasmanda bazı değişiklikler yapacağız.'şeklinde konuştu.

'Dün yaptığımız çift kalede de değişiklikleri ortaya koyduk. Yediğimiz çok kötü goller var. Bunları çözmemiz gerekiyor. Ben böyle bir takımla sahada olmak istemiyorum.' görüşlerini dile getiren Albay sözlerini şöyle tamamladı:

'Mücadele etmeyen, sadece topu kazanmak için rakibine pozisyon vermemeye çalışan bir takım vardı. Böyle bir takım benim arzuladığım bir takım değildi. Bundan sonra böyle bir takım olmayacak.Bu kadronun yeterli olmadığını son maçta gördük. Takviye yapılması gerekiyor. Onun için başkanla konuşuyoruz. Ama takımın şu andaki kadrosu bu. Karşıyaka maçına da bu oyuncu grubuyla hazırlanacağız. Stratejide yapacağımız değişikliklerle farklı bir oyun anlayışı içerisinde olmaya çalışacağız. Ben inanıyorum ki Karşıyaka'dan iyi bir sonuçla döneceğiz.'


7 oyuncu kesik yedi

Adanaspor`da Teknik Direktör Ercan Albay göreve hızlı başladı. İlk etapta oyuncularla bire bir görüşen Albay, daha sonra Manisaspor karşılaşması sonrasına kadar tüm izinleri iptal etti. Akşam yapılan antrenmanda ise Ercan Albay, Orduspor maçında forma giyen 7 oyuncuyu kesti. Teknik Direktör Ercan Albay, çift kale maçta kalede Tolgahan`ı savunmanın sağında Ömer karancı`yı, solunda Berk7i, göbekte ise Tuna ve Merthan`ı oynattı. Tek santrafor oynayan Adanaspor`da forvette Ümit tütünci oynadı. Orta alanda ise Ali Zorlu ve Samican göbekte oynarken, orta alanın solunda Ahmet dereli, sağında Okan salmaz ve forvet arkasında Tiago forma giydi. orduspor maçında oynayan kaleci Yaşar, Yiğitcan, İlkem, Rahman, Talha, Ergin ve Yasin Yılmaz kesik yiyen oyuncular oldular.

Ercan Albay 3 yardımcısıyla şampiyonluk yaşadı

Şampiyonlar buluştu

Adanaspor`un yeni Teknik Direktörü Ercan Albay üç yardımcısı Altan Aksoy, Murat Kol ve Fuad kınalı ile iki`şer şampiyonluk yaşadı. Tecrübeli Teknik Direktör Ercan Albay, Murat Kol ile biri Adana Demirspor`da diğeri Mersin İdman Yurdu`nda şampiyonluk ipini birlikte göğüslediler. yine Fuad kınalı ile Ercan Albay, Adana Demirspor`da birlikte iki şampiyonluk yaşadı. Ercan Albay, Altan Aksoy ile biri Adanaspor`da diğeri de Mersin İdman Yurdu`nda olmak üzere iki şampiyonluğa birlikte imza attılar.

İzzet idmana çıktı

Adanaspor`da İzzet idmana çıktı.Sezon başında kulüp bulması istenen İzzet Yıldırım dün geri döndü.Bugün Adana`ya gelen İzzet takımla birlikte idmanlara başladı.Tecrübeli oyuncu İzzet, tekrar döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. `Bu süreçte antrenman yaptın mı?` sorusuna İzzet, `Bu dönemi boş geçirmemelek için elimden geleni yaptım.Kısa zamanda hazır olacağımı düşünüyorum`dedi

Albay’a hoş geldin çiçeği

Adanaspor`da Ekrem Al`ın yerine göreve getirilen Teknik Direktör Ercan Albay`a hoşgeldin çiçeği verildi. Osman Yereşen tesisleri`nde akşam idmanına gelen taraftarlar Ercan Albay`a çiçek vererek,"Biz Adanaspor`u daha iyi yerde görmek istiyoruz. Sizin göreve başlamanızla taraftarın beklentisine cevap vereceğinize inancımız tam. Orduspor maçındaki Adanaspor’u hiçbir Adanasporlu beğenmedi. Size güveniyor ve inanıyoruz"dediler.

Eyvah! Suat Arslanboğa

PTT 1. Lig`de 2. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.Eyvah! Suat Arslanboğa.. Adanaspo`un iki sezon önce Elazığspor ile oynadığı ve 3 kırmızı karta rağmen 2-0 kazandığı karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetmişti. 2-0`lık Elazığspor maçında 22.dakikada İzzet, 76.dakikada Fevzi kırmızı kartla oyun dışı kalmışlardı. Daha sonra 88.dakikada Mertan sakatlanmıştı. Bu oyuncunun sakatlığına inanmayan ve oyunu o anda durdurmayan Suat Arslanboğa maçın bitiminde sakatlığı nedeniyle oyundan çıkan Merthan`a da kırmızı kart göstermişti. Arslanboğa, Merthan`ın sakatlığına inanmamıştı ve tecrübeli oyuncu Elazığ maçından sonra Play-Off`lar dahil sakatlığı nedeniyle 10 maçta forma giyememişti. Ve Karşıyaka maçını Suat Arslanboğa yönetecek.