Ligde geride kalan üç müsabakayı değerlendiren Teknik Direktör Eyüp Arın, Göztepe maçında kötü oyun sergilediklerini ancakŞanlıurfaspor ve Giresunspor karşılaşmalarında galibiyeti hak eden taraf olduklarını ifade etti.Eyüp Arın, ‘’Geride kalan karşılaşmalarda yakaladığımız pozisyonları gole çevirmeyi becerebilseydik, kötü gibi görünen üç haftayı daha iyi yerlerde tamamlamış olurduk. Futbol böyle bir şey. Gol atamazsan kazanamazsın.Şanlıurfaspor ve son oynadığımız Giresunspor karşılaşmalarında da bunu yaşadık. Hak eden taraf bizdik ancak olmadı’’ şeklinde konuştu. Oynanan müsabakalardan ders çıkardıklarını ve çalışmalarına bu yönde devam ettiklerini söyleyen Eyüp Arın, önlerinde ki Denizlispor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanmaya özen göstereceklerini ve sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerinisözlerine ekledi.

Riva’dan haber var

Çeşitli kategorilerde Milli Takım aday kadrolarına çağırılan Adanaspor’un başarılı futbolcularından Hayrullah Mert Akyüz, Sabit Hakan Yılmaz ve Emre Uğur UruçTürkiye Futbol  Federasyonu’nun Riva’da bulunan Hasan Doğan Mili Takımlar Kamp ve Eğitim tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor.

U19 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan Adanaspor’un genç futbolcusu Sabit Hakan Yılmaz, 6 Eylül 2015 Pazargünü Belçika'da, Belçika U19 Milli Takımı ile oynayacağı hazırlık maçının çalışmalarının devam ettiğini ve milli formayı giymekten gurur duyduğunu belirtti.

Ümit Milli Takımında yer alan Adanaspor’un bir diğer başarılı futbolcusu Emre Uğur Uruç ise her futbolcunun milli formayı giymek istediğini belirterek hedefinin A Milli takıma kadar yükselmek olduğunu söyledi. Emre Uğur Uruç, ‘’Milli formayı her giydiğimde gururlanıyorum. Bu formaya layık olmaya ve kendimi daha çok geliştirmeye çalışıyorum. Çalışmalarımız devam ediyor. Riva’da güzel bir ortam var. Avustralya Olimpik Milli takımı ile oynayacağımız karşılaşmadan iyi sonuç almak istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

Öte yandan Turuncu-Beyazlı ekibin başarılı kalecisi Hayrullah Mert Akyüz’ünde kadrosunda bulunduğu A2 Milli takımı,Challenge Trophy Turnuvası’nı ikincilikle tamamladı.  Final maçında Slovakya'ya penaltı atışları sonunda mağlup olan A2 Milli takımımız sekiz ülkenin katıldığı turnuvayı ikinci olarak bitirdi.