Mersin İdmanyurdu ile oynanacak olan karşılaşma öncesi Adana’ya gelen Beşiktaş kafilesi ise Mersin’de kampa girdi.

Orman’’Adanaspor’u Süper Ligde görmek istiyoruz’’

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ün çok yakın arkadaşı olduğunu ve bu vesile ile antrenmanı izleme fırsatı bulduğunu söyledi. Adanaspor’u en yakın zamanda Süper Ligde Görmek istediklerini söyleyen Orman’’ Hayırlı bir sezon geçsin.Allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın.Sakatlıktan yoksun ve hakem hatalarının az olacağı bir yıl geçmesi en büyük dileğimiz.Adana çok büyük bir şehir.Kesinlikle Süper Ligde temsil edilmesi lazım.Eskiden iki takımla Süper Ligde yer alırdı.Herkes adına Adana Şehri güzel bir deplasman.Mersin İdmanyurdun’dan sonra Adanaspor’u da ligimize bekliyoruz.’’dedi.

Kulüp yönetmenin zorluklarına değinen Başkan Fikret Orman konuşmasını şöyle tamamladı:

‘’Gelirleri daha da arttırarak adil bir yarışma durumu sağlamak lazım.En büyük sıkıntı özellikle Belediyelerin Kulüplere direk olmasa da farklı yollardan destek olmasıdır.Bu olayda haksız rekabetin yaratılmasına neden oluyor.Adil bir rekabet düzeni oluşturulmasının daha iyi olacağını düşünüyorum.

Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül’de ziyaretinden dolayı arkadaşı olan Fikret Orman’a teşekkür ederek ligde ve UEFA Avrupa Liginde başarı dileğinde bulundu.

Fikret Orman son olarak Bayram Akgül ve Adanaspor’a her konuda kapılarının sonuna kadar açık olduğunu vurguladı.