Türkiye'nin ev sahipliğine aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri adaylık dosyasında yer alacak şehir ve stadyumlarla ilgili karar verildi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun 17 Ekim 2017 tarihli toplantısında alınan kararla belirlediği şehir ve stadyumlar şöyle:
İstanbul (Atatürk Olimpiyat Stadyumu ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu), Bursa (Büyükşehir Belediye Stadyumu), Antalya (Antalya Stadyumu), Eskişehir (Eskişehir Yeni Stadyum), Gaziantep (Gaziantep Stadyumu), Kayseri (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu), Trabzon (Şenol Güneş Spor Kompleksi), Kocaeli (Yeni Stadyum), Ankara (Yeni Stadyum).
TFF, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık dosyasını 27 Nisan 2018'de UEFA'ya teslim edecek. UEFA Yönetim Kurulu ise EURO 2024'e ev sahipliği yapacak ülkeyi Eylül 2018'de yapacağı toplantıda açıklayacak.

UYANIN ARTIK ADANALI İLE DALGA GEÇİYORLAR 
Hiçbir spor yatırımının tam ve zamanında sonuçlanmadığı Adana'da TFF'nin de kente "ÜVEY EVLAT" muamelesi sürüyor. Adana'da yapılacak stadın sürekli bitiş ntarihi ertelenirken, bunun tesadüf olduğu düşünülüyordu. Kentin en merkezi ve değerli alanındaki 5 Ocak Fatif Terim stadı alınarak yapılşan stadın hala ne zaman biteceği bilinmiyor. Bunu yatırım olarak gösteren merkezi hükümet ise 5 Ocak stadının yerine TOKİ aracılığıyla yapacağı bina ile stadın parasının katbe katını kazanacağı kesin. Yani Merkezi hükümet TOKİ aracılığıyla Adana'dan aldığı stat yerine yapacağı statla aslında Adana'dan okkalı para kaxzanabilecek. 

ADANALI VEKİLLER ARTIK ADANALIYI GÜLDÜRMEYİN SUSUN
Adanalı yeni stat'ta milli maç izlemeyi umarken vekillerin duyarsızlığı nedeniyle bu umuttta hayale dönüştü. Adana'nın başta iktidar vekilleri olmak üzere tüm vekillerin BÜYÜK BAŞARISININ SONUCU ADANA'YA ZATEN VERİLMEYEN MİLLİ MAÇ, BÜYÜK ORGANİZASYONLARA DA VERİLMEYEREK BAŞARISIZLIKLARI TAÇLANDIRILDI.