Adana’da ortaokullar arasında düzenlenen; ‘Voleybol Şampiyonası’ büyük çekişmeye sahne oldu. Kıran kırana geçen maçların ardından finale yükselen Gazi Ortaokulu, güçlü rakibi Zeytinli Ortaokulu’nu 3-0 mağlup ederek, ‘şampiyonluk kupası’nı kaldırdı.

KIRAN KIRANA FİNAL

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen; ‘Ortaokullararası Voleybol Şampiyonası’nda büyük çekişme ve heyecan yaşandı. Rakiplerini saf dışı bırakarak finale yükselen; Gazi Ortaokulu ile Zeytinli Ortaokulu, Asım Savaş Spor Salonu’nda kozlarını paylaştı. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı Gazi Ortaokulu 3-0 kazanarak, ‘şampiyonluk kupası’nı kaldırdı.

İŞTE ‘ŞAMPİYON’ KADRO

Final maçı sonrasında Gazi Ortaokulu Müdürü Gökhan Baltacı, takım antrenörleri Ümran Öz ve Serdar Pehlivan, öğrencileriyle büyük sevinç yaşadı ve ‘şampiyonluk kupası’nı da birlikte kaldırdı. ‘Şampiyon’ olan kadroda da; “Ramazan Furkan Baysal, Demir Kapıcıoğlu, Baran Aba, Mehmet Efe Künkül, İsmet Öz, Yiğit Ataş, Yağız Barkın Sunar, Ali Arda Yağmurlu, Emre Erbil, Efe Çelik ve Muhammed Eyüp Korkmaz” yer aldı.

SET BİLE VERMEDİLER

Gazi Ortaokulu, sadece ‘şampiyonluk kupası’nı kaldırmakla kalmayıp, kırılması güç bir rekora da imza attı. ‘Potanın Aslanları’, ‘Ortaokullararası Voleybol Şampiyonası’nda oynadıkları 8 karşılaşmanın tamamını 3-0’lık skorlarla kazandı. Rakiplerine set dahi vermeyen genç voleybolcular, elde ettikleri bu başarıyla da Adana’yı önce bölge, sonra da eğer başarılı olurlarsa ‘Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.