Ligin ilk karşılaşmasında Balıkesirspor Baltok ile zorlu bir karşılaşmaya çıktıklarını belirten Giray Bulak “Oturmuş bir kadroya sahip olan bir takımla karşılaştık. Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Nasıl oynadıklarını nasıl oynayacaklarının izleyerek analizini yapmıştık. Ne kadar analiz yaparsak yapalım bazen önlem alınamıyor.
Öne geçtikten sonra çok önemli bir pozisyon sonrası 2-0 yapabilseydik rakibin direncini kırabilirdik. Balıkesirspor’un pas oyununa geçmesi sonrası buna tepki vermekte zorlandık. Takım olabilmek bu anlamda  çok önemli. Kısa zamanda bunun da önlemini alacağız. Takımımız gol de atabilir gol de yiyebilir. Daha iyi olmak zorundayız ve defansa önlemler almalıyız. Farklı ve hızlı bir takım olmak istiyoruz. Seyircimizin o hızına temposuna ayak uydurmak isteyen bir takım olmak istiyoruz.Çok istediğimiz 3 puanı alamadığımız için üzgünüz. Yenilmediğimiz ve puan aldığımız için de kısmen mutluyuz.
Rizespor’un maçını teknik ekip ve futbolcularla beraber izlediğini belirten Teknik Direktör Giray Bulak “Evimizde çok önemli bir maça çıkacağız. Bu anlamda taraftarımıza çok büyük önem düşüyoruz. Güçlüyüz çünkü Adana Demirsporluyuz ve rakiplerimizi alt etmemiz lazım. Taraftarımız bize destek verecek biz de onları mutlu edeceğiz” dedi