Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, 23 Haziran’da yapılacak Adana Demirspor Kongresi’nde Kulüp Başkanlığı için adaylığı söz konusu olan ASKİ Spor AS Başkanı Sedat Sözlü’nün doğru tercih olacağını söyledi. Gülnar, “Ben ve Türk-İş Başkanlar Kurulu olarak yıllarca sporun içinde olan genç, dinamik, sevecen ve dürüst kardeşimiz Sedat Sözlü’nün Adana Demirspor Kulüp Başkanlığını layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz” dedi.

ASKİ Spor AS Başkanı Sedat Sözlü’nün külüp başkanı olması halinde kulübün kasasına karşılıksız para gireceğini ifade eden Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, “Adana Demirspor Kulübü’nde bir şey değişecek her şey değişecektir. Artık geçmiş yönetimler gibi olmayacak ve kulübe temlik konmayacaktır. Şuanda Adana Demirspor’un 20 milyon TL borcu bulunmaktadır. Bu nedenlerden dolayı temlik mekanizması devam edecektir. Ne federasyon, ne TV’den, Loto’dan, TOTO’dan tek bir kuruş alınmayacaktır. Adana Demirspor’da aklı selim bir futbolcu kalmamıştır, varsa da mukavelesi bitmiştir. Yönetime gelen kişinin en aşağı bismillah demeden 10 milyon TL masaya para koyması demektir. Bunun içindir ki ben ve Türk-İş Başkanlar kurulu olarak Sedat Sözlü’nün başkan olması halinde Adana Demirspor’un hiçbir sorun yaşamayacağına inanıyoruz” dedi.

Adı başkan adaylığı için geçen Sedat Sözlü’nün kongre sürecinde yıpratılmaması gerektiğini de ifade eden Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Adana Demirspor’a gönül veren herkesin Sedat Sözlü’ye destek vermesi gerektiğini kaydetti.