Hadi, Seyhan Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ahmet Murat Yıldırım’ı makamında kabul ederek,  önümüzdeki ay içinde Rotary Kulübü tarafından düzenlenecek olan atletizm ve satranç müsabakaları konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Sporu her mahalleye, köylere kadar taşımayı hedeflediklerini ifade eden Hadi, şöyle devam etti:

“Adana nüfus olarak sürekli büyüyor. Buna orantılı olarak tesis sayısı da arttı. Her şeyi devletten beklemek çok doğru değil. Özel kuruluşların da spor tesisleri yaptırması gerekiyor. Seyhan Rotary Kulübü’nün atletizm ve satranç branşında yapacağı müsabakaların organizasyonunu gerçekleştireceğiz. Spora katkı sağlayan kişi ve kurumlara her zaman desteğimizi sürdüreceğiz. Ayrıca, Uluslararası Rotary Kulübü Başkanı Gary C.K Huang’ın kentimize gelerek müsabakaları izleyecek olması da bizler için önemli. Organizasyonu ekibimizle en iyi şekilde gerçekleştireceğiz.”

- YILDIRIM: “ORGANİZASYONU HADİ’YE GÜVENEREK ÜSTLENDİK”-

Seyhan Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ahmet Murat Yıldırım, daha büyük iller olmasına rağmen Rotary Derneği spor etkinliğinin Adana’da yapılmasının anlamlı olduğunu belirterek, “Atletizm ve Satranç’a rekor katalım olmasını bekliyoruz. Organizasyonu yakından takip ettiğimiz ve beğendiğimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile ekibine güvenerek aldık. Hizmeti geçecek olanlara şimdiden teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yıldırım, atletizm ve satrançta dereceye girecek sporculara madalyanın yanı sıra çeşitli armağanların dağıtılacağını da sözlerine ekledi.