Hadi, 8-10 Nisan tarihleri arasında İstanbul Silivri’de gerçekleştirilen “Özel Sporcular Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası”nda güçlü rakiplerine rağmen Türkiye şampiyonu olan Utku Caberoğlu ile Antrenörü Tuncay Bozkurt’u makamında kabul ederek kutladı.

Özel sporcular arasında çok yetenekli gençlerin bulunduğunu ve bunları sürekli desteklediğini ifade eden Hadi, şöyle devam etti:

“Özel sporcuları çok önemsiyoruz. Tüm spor tesislerine rampalar yaptık ve mimari yapısını özel sporculara yönelik düzenledik. Özel sporcuların tüm spor tesislerinden en verimli şekilde yararlanması için çaba gösteriyoruz. Masa tenisinde Türkiye şampiyonu olan Gençlikspor Kulübü sporcusu Utku Caberoğlu’nu, antrenörü Tuncay Bozkurt’u ve çocuklarını spora yönlendiren velileri kutluyorum. Altın madalya kazanan ve kentimizin sesini duyuran Utku Caberoğlu’nun bu başarıyla yetinmeyerek uluslararası arenada da önemli başarılar sağlayacağına inanıyorum.”

-“BAŞARIDA İL SPOR MÜDÜRÜ HADİ’NİN PAYI BÜYÜK”-

Masa Tenisi Antrenörü Tuncay Bozkurt,  göreve geldiğinden bu yana kentte masa tenisine ayrı önem veren, bu spor dalının sevilmesi ve yaygınlaşması için büyük destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti.

Bozkurt, aynı zamanda Sarıçam Spor Lisesi öğrencisi olan Utku Caberoğlu’nun milli takım aday kampına çağrılacağını da, başka sporcuları da milli takımlara kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

İl Spor Müdürü Hadi, Türkiye Şampiyonu olan Utku Caberoğlu’na masa tenisi raketi, eşofman ve diğer spor malzemeleri armağan etti.

Ziyaret sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Mahmut Kır ile Sağlık İl Müdür Yardımcısı Nureddin Özdener de hazır bulundu.