Hamza Akgül, ‘’Kötü gidişe 1461 Trabzon karşılaşmasıyla son verdik. Dirençli bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bu galibiyetle bir çıkış yakaladık. Bu çıkışı sürdürerek ligin ilk yarısını iyi bir puanla noktalama arzusundayız. Şimdi önümüzde Kupası karşılaşması var. Bu çıkışımızı kupa karşılaşmasıyla devam ettirmek istiyoruz.

Adanaspor’ da hazırlıklar sürüyor

Perşembe günü sahasında Diyarbekirspor ile Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda karşılaşacak olan Turuncu beyazlılarda hazırlıklar devam ediyor.

Adanaspor, Engin İpekoğlu yönetiminde Gençlik Stadyumu’nda gerçekleştirdiği idmana ısınma hareketleriyle başladı. Pas, orta ve şut çalışmasıyla devam eden antrenmanda oyuncuların moralli görüntüsü Teknik heyeti mutlu etti. Turuncu beyazlı ekip çalışmanın son bölümünde çift kale maç yaparak antrenmanı noktaladı. Adanaspor yarın yapacağı antrenmanla kupa karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.

Öte yandan Perşembe günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda 15:30’da Adanaspor ile  Diyarbekirspor arasında oynanacak kupa karşılaşmasının hakem 4’lüsü de açıklandı.  Karşılaşmada İzmir Bölgesi hakemlerinden Yiğit Arslan düdük çalacak. Arslan’ın yardımcıklarını ise yine İzmir Bölgesinden Can Savaşan ve Aydın Bölgesinden Ercan Aydın yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Uşak Bölgesi hakemlerinden Veli Karakaya olacak.