Hayrullah, büyük bir gurur yaşadığını ifade ederek, Adana’yı ve Adanaspor’u temsil etmenin büyük bir mutluluk olduğunu  vurguladı.

Milli takıma UERO2016 Fransa finallerinin kapısını açan Türkiye-İzlanda karşılaşması esnasında büyük bir heyecan yaşadığını dile getiren Hayrullah, ‘’Orada ki ortam çok farklıydı. İmkansız gibi görünen bir ihtimali gerçekleştirmenin mutluluğu tarif edilemez. Takım olarak ilk karşılaşma dahil hep inanmış bir milli takım vardı. Kimse beklemiyordu ancak biz takım olarak çıkacağımızı biliyorduk. Şuan dünya bizi konuşuyor. Bambaşka duygular yaşadım’’ diye konuştu.

‘’Fatih hocama teşekkür ederim’’

Adana’yı ve Adanaspor’u temsil etmenin büyük gururunu yaşadığını dile getiren başarılı eldiven  alt liglerin de takip edildiğini ifade ederek, ‘’Buradan genç arkadaşlarıma bir önerim olacak. Ben alt ligde oynuyorum diye düşünmesinler. Çalışmalarına devam etsinler  ve kendilerini geliştirsinler. Fatih Terim yönetiminde tüm ligler takip ediliyor. Bunun canlı şahidi ben oldum.  Bana bu fırsatı tanıyan Fatih hocama teşekkür ederim’’ dedi.

‘’Adana’da potansiyel çok’’

Son yıllarda adından söz ettiren Adanaspor alt yapısının meyvesi olduğunu ifade eden  Hayrullah Mert Akyüz, başarısında emeği geçen başta Eyüp Arın olmak üzere tüm hocalarına teşekkür etti. Adana’nın futbolcu bazında büyük bir potansiyeli olduğunu ifade eden Akyüz, ‘’Bana göre Adana’da inanılmaz bir potansiyel var. Adanaspor son zamanlarda Eyüp hoca vesilesiyle bu alanda başarılı olmaya başladı. Bunun  tek örneği ben değilim. Beraber forma giydiğimiz bir çok arkadaşımız şuan milli forma giyiyor. Alt yapıya katkı koyulması gerektiğini düşünüyorum’’ dedi.

Emre Uğur Uruç, taraftardan destek istedi

PTT 1.Lig’in 8. Haftasından sahasında Altınordu’yu ağırlayacak olan turuncu-beyazlı ekip hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Teknik Direktör Eyüp Arın nezaretinde gerçekleştirilen antrenman da futbolcuların istekli görüntüsü camiayı sevindirdi.

 Adanaspor’un genç futbolcularından Emre Uğur Uruç, rehavete kapılmadan  yollarına devam etmek istediklerini ifade etti.

 Başarılı sağ bek, kaliteli bir ekip olduklarına vurgu yaparak, ‘’ Oynadığımız ligde her maç zor ve önem arz ediyor. Müsabakalara hafta hafta bakan bir ekibiz. Son haftalarda iyi sonuçlar aldık. Rehavete kapılmadan yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Bu hafta sahamızda Altınordu’yu konuk edeceğiz. Burada taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Onların desteğiyle sahada iyi futbol oynayıp camiamızı sevindirme arzusundayız. Taraftarlarımızdan  Altınordu karşısında stadyumu doldurup bize 90 dakika boyunca destek vermelerini istiyoruz’’ diye konuştu.

 

Karşılaşmanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu

Öte yandan Pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynanacak Adanaspor-Altınordu karşılaşmasının hakem kadrosu belirlendi. Maçın orta hakemi Ankara bölgesinden Yaşar Kemal Uğurlu olurken yardımcılıklarını ise  İstanbul bölgersinden Bahtiyar Birinci, Ankara Bölgesinden Serkan Olguncan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Erkan Özdemir olacak.