Atlıspor Kulübü evsahipliğinde gerçekleştirilen“Tıp Bayramı Doktorlar Tenis Turnuvası” ödül töreninde konuşan Adana Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, “Öncelikle bu turnuvaya katılan tüm hekim arkadaşlarımı kutluyor, her zaman yanımızda olan ve desteklerini bizlerden esirgemeyen Atlıspor Kulübü yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi 14 Mart Tıp Haftası etkinliklerimizde tenis’in yanı sıra ‘Şiddet Sona Ersin’ temalı bir de futbol turnuvası da düzenledik. Biz hekimler omuzumuzdaki yoğun iş yükünü spor turnuvaları ve sanatsal etkinlikler düzenleyerek bir parçada atma çabası içerisindeyiz. Spor turnuvaları ile tüm hekim arkadaşlarımın sporu yaşam biçimi haline getirmelerini hedeflemekteyiz. Sadece hekimlerin değil, tüm insanların spor yapması gereklidir.“ dedi.


PROF. DR. ÖZGÜR YAĞMUR, “TENİS SPORUNU SEVDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Kendisininde tenis sporcusu olduğunu söyleyen Atlıspor Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özgür Yağmur, “Her insan mutlaka bir spor dalı ile uğraşması gerekmektedir. Ben tenis sporunu seviyor ve önemsiyorum. Atlıspor & İliescu Tenis Akademisinin kurulmasına öncülük yaparak, üyelerimizin tenis sporunu sevdirmeye çalışıyoruz. Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını ve bu gün dereceye giren hekim arkadaşlarımı kutluyorum.” Diye konuştu.

“Tıp Bayramı Doktorlar Tenis Turnuvası” sonucu dereceye giren Master Erkekler 1.’si Semih Demirkıran ve 2.’si Tarık Kızıltan’a. A Kategorisi Erkekler 1.’si Mustafa Satar, ve 2.’si Başar Baykam’a. B Kategorisi 1.’si Celalettin Şahin ve 2.’si Ufuk Tatlı’ya. Bayan Kategorisi 1.’si Emine Kaya ve 2.’si Ayşe Altun’a kupaları Adana Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten,  Atlıspor YKÜ Prof. Dr. Özgür Yağmur ve Osman Terzi tarafından verildi.