Hentbol Antrenörü  Zeynep Ayyıldız, çalışma programı içinde  yardımcı antrenörlerden  Ali Kara ve Ali Geyik gözetiminde Sarıçam Asım Savaş Spor Salonu’nda haftanın  5 günü gerçekleştirdikleri  Hentbol  İl Spor Okulları’na 7-18 yaş grubu kız ve erkek öğrencilerin katıldığını ve kursun 2 ay süreceğini söyledi.

Sporcuların antrenmanlara istekli ve heyecanlı gelmelerinin kendilerini  gelecek için umutlandırdığını ifade eden Akyıldız, öğrencilere  blok ve savunma  gibi temel ve teknik bilgiler verdiklerini, bunun yanı sıra sporcu sağlığı ve beslenmesi konusunda da bilgiler aktardığını kaydetti.

Hentbol İl Spor Okulu’na ilgi gün geçtikçe arttığını söyleyen  Ayyıldız şöyle devam etti:

"Çocuklarımızın iyi yetişmesi için sadece spor bilgisi değil, her alanda eğitim vermeye çaba gösteriyoruz.AntrenmanlarınRamazan’a denk gelmesinden dolayı bazı sıkıntılar çekiyoruz. Ancak, velilerimizin duyarlı davranmaları bizim işimizi kolaylaştırıyor.”

Hentbolda hiçbir eksiklerinin bulunmadığını ifade eden Ayyıldız, il spor okullarına büyük önem veren ve her türlü eksiklerin giderilmesini sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti.