Adanaspor Genel Menajeri Şevket Erden Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verip, turuncu-beyazlı takımın formasını hediye etti.
Altyapı çalışmaları konusunda kendilerine destek olarak düşüncelerini açıklayan Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’a teşekkür eden Adanaspor Genel Menajeri Şevket Erden konu hakkında yaptığı açıklamasında şunları söyledi:
“Adanaspor ’umuza 2016-2017 basketbol sezonu öncesi 7’den 70’e her kesin sahip çıkarak destek vermesi bizleri sevindirmektedir. Adana’nın takımına verilen bu anlamlı destek bizlere güç katmaktadır. Spora ve basketbola olan yakınlığı tanınan değerli Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar iyi bir Adanalı olduğunu bir kez daha gösterdi. Altyapı çalışmalarımız konusunda bizlere değerli görüşlerini aktararak büyük katkılarda bulundu.”
Adanaspor erkek basketbol takımının yıllardır tüm olumsuzluklara karşılık dimdik ayakta durarak onur mücadelesi verdiğine dikkat çeken Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, “ Erkek basketbolunda Adana’yı başarıyla temsil eden sizler önemli bir misyon üstlenmiş durumdasınız. Altyapı konusunda ciddi projeleri olan kulübünüze destek vermeye hazırız.
Yeni sezonda maçlarınıza giderek size destek olacağız” diye konuştu.