Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Birim Sorumlusu Ramazan Bahadır, Ceyhan Yarsuvat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kazım Barışık Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, okul sporlarında katılımın ve kalitenin artırılmasında beden eğitimi öğretmenlerinin ve yöneticilerin önemli katkılarının olacağına inandığını söyledi.

Bahadır, lisans çıkarmada sorunlar yaşandığına dikkati çekerek, konuşmasında şunlara yer verdi:

“ Sorunları en asgari düzeye çekmek için bu toplantıyı yapıyoruz. Geçen sezon yaşanan sıkıntıları dinlemek istiyoruz. Bu sezon daha iyi bir organizasyonlar çıkaracağımıza inanıyorum. Bizlere ihtiyaçlarını olduğunda her türlü teknik desteği vermeye hazırız.”

Sorunların çözümünde 0322-4596603’ten dahili 103 nolu telefon numarası ile “[email protected]” adresinden kendilerine ulaşmalarını isteyen Bahadır,  "Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemiyle" ilgili okul yöneticilerine bilgi aktardı.

Etkinliğe, Milli Eğitim İlçe Müdürü Serkan Topbaş, Ceyhan Spor İlçe Müdürü Eşref Gökalp, Okul Sporları Birim Sorumlusu Ramazan Bahadır ile Okul Sporları Personeli Oğuzhan Tekin ve beden eğitimi öğretmenleri ile müdür yardımcıları katıldı.