İldiz, oyuncularına her zaman güvendiğini ve bundan sonra da böyle olacağını dile getirirken,”Bizim için aile olmak önemli. Biz Demirspor ailesiyiz. Sıkıntılı günler yaşadığımız doğrudur. Önemli olan Demirspor gibi güçlü bir ailenin bu durumları aşmasıdır. Kimsenin şüphesi olmasın hedefimize Ulacağız.”dedi.

Başkan Mustafa Tuncel ile sürekli görüştüğünü de dile getiren İldiz,”Başkanımızı üzdük. Yönetim kurulumuz, taraftarımızı ve camiamızı mutlaka güldüreceğiz. Sıkıntının son durağına geldik. Bundan sonrası iyi günlerin başlangıcı. Mersin İdman Yurdu’nu yerinde izledim. Bizim için rakibin ismi önemli değil. Tüm rakiplere karşı hep daha fazlasını oynamaya gayret göstereceğiz. Sadece ve sadece şanssızlığımızı üzerimizden atmamız gerekiyor.”diye konuştu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yunus Yıldırım yönetecek

Pazar günü 19.00’da başlayacak Adana Demirspor-Mersin İdman Yurdu karşılaşmasını Manisa bölgesinden Yunus Yıldırım yönetecek. Yardımcılıklarını ise Antalya bölgesinden Baki Yiğit ile Kayseri bölgesinden İlyas Emektar yapacak.

Yunus Yıldırım, son olarak 7 Ekim tarihinde oynanan Demirspor-Adanaspor maçını yönetti. Bu karşılaşmayı Adana Demirspor 4-2 kazanmıştı. Yunus Yıldırım da bu maçta çok iyi bir yönetim göstererek iyi puan almıştı.


Demirspor daha golcü

Mavi lacivertliler hafta sonu Mersin İdman Yurdu’nu ağırlayacak. İstatistikler Demirspor’un daha golcü bir takım olduğunu gösteriyor. Sadece üç futbolcu üzerinden yapılan istatistikte Demirspor’da Erçağ 5, Efe 3 ve Junıor 3 gol attı. Mersin takımında ise Mahmut 4, Mehmet Yıldız 3, Güven ise 2 gol kaydetti. Yenilen gol bazında ise Demirspor attığı kadar da kalesinde neredeyse gol gördü. Mersin İdman Yurdu ise 7 gol yedi.

Taraftarlardan anlamlı bağış

Adana Demirspor taraftarlarından anlamlı uygulama. Şimşekler grubu toplu olarak kan bağışında bulundu. Sürekli olarak sosyal görevler üstlenen Demirspor’un Şimşekler grubu, bu kez de Başkent hastanesine giderek kan bağışında bulundular. Böyle uygulamaları çoğaltacaklarını belirten taraftarlar,”Sosyal bilinç içerisinde topluma faydalı neler yapılması gerektiğini biliyoruz ve bu yönde hareket ediyoruz.”dediler.

Raşit oyuna girdi ama…

Şanlıurfaspor maçının önemli isimlerinden olan Raşit sevindir, Adanaspor maçında oyuna sonradan girdi. Raşit’in şanssızlığı ise Junıor’un yerine oyuna girdikten sonra beraberlik golünün gelmesi oldu. Oyunu üzgün bir şekilde terk eden Raşit,”Futbolda böyle gelişmeler oluyor. Urfa maçında ise sayısız kaçırdığımız goller vardı. Artık bundan sonra bu beraberliğin telafisine bakacağız. Hep beraber bunun altından kalkacağımızı düşünüyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Mersin’i ise yenmek istiyoruz.”dedi.