Yücel İldiz son olarak, “Demirspor olarak elimizden geleni yapıyoruz istediğimiz skoru alamıyoruz. Oyuncularımda ne yaptığını biliyor. Seyircinin tepkisi doğal skor adil değildi. Sözleşmem uzun süreli. Burada daha yapacak çok işimiz var. Takımım her geçen hafta daha iyi olacak. Buna yürekten inanıyorum. İnşallah önümüzdeki maçları kazana kazana gideriz.” diye konuştu.

Dilerim güven sorunu yaşamayız

Uzun aradan sonra ilk kez onbirde şans bulan stoper Yiğitcan,”Çok iyi başladığımız bir maç oldu. Gol bulduğumuz müsabakadan galibiyetle ayrılamadık. Hocamızda bahsetti İyi bir oyun ortaya koyduk. Galibiyeti hak ettik. Pozisyonlarını da bulduk. Sezon başından beri iyi futbol oynuyoruz ve bir türlü seri galibiyetler yapamadık. Yine başaracak olan bu oyuncu grubu. Yine kafamızı kaldırıp camiaya hak ettiği mutluluğu yaşatmak istiyoruz. Çok maçı kazanmayı hak ettik. Kaybettiğimiz bir tane maç gösterebiliriz. Git gide kafalarda soru işaretleri oluyor. Üstesinden geleceğiz. Dilerim güven sorunu yaşamayız.”şeklinde ifade kullandı.

Kötü gidişe dur dem vakti geldi

Mersin maçında ikinci yarıda oyuna giren Yusuf, “Mutlak 3 puan parolasıyla çıktık ancak beraberlikle ayrıldık. En çok üzülen bizleriz. Mutlaka herkesi mutlu etmek isterdik ama olmadı. Takım olarak gerçekten iyi durumdayız ama bir türlü skora yansıtamıyoruz.”dedi.

Yusuf,”Önümüzde yine zorlu maçlar var. Bu maçları alıp kötü günlere dur deme vakti geldi artık. Çarşamba kupa maçı ve hafta sonuz Orduspor karşılaşması var. Üstesinden gelecek gücümüz var ama dilerim şans da yanımızda olur.”diye konuştu.

Başkan Tuncel taraftarlarla tartıştı

Demirspor Başkanı Mustafa Tuncel, taraftarlarla tartıştı. Yücel hocayı istifaya çağıran taraftarlar protokoldeki Başkan Tuncel’e dönüp Yücel hocayı göndermesini istediler. Başkan Tuncel, siz karışmayın işaretini yapınca ortam gerildi. Taraftarların üzerine yürüyen Başkan Tuncel’i zor durdurdular. Bunun üzerine bir taraftar Başkan Tuncel’e su şişesi attı ve “yönetim istifa “diye bağırdı.

Bu orta saha Demirspor’u küme düşürür!

Şu bir gerçek ki teknik direktör Yücel İldiz ‘in ısrarı Demirspor’u küme düşürecek. PTT 1.ligindeki takımlar ile Demirspor’u kıyasladığınız da en yumuşak ve mücadele gücü olmayan isimlerden kurulu orta saha Demirspor’a ait. Bu bölgedeki oyuncuların ve özellikle kaptan Efe’nin varlığı Demirspor’un hamle yapmasını engelliyor. Demirspor 1-0’dan sonra geriye çekilmesinde orta alandaki oyuncuların varlığının olmayışı ve takımı yönlendiremeyişleri çok büyük rol üstlendi. Efe’nin aksaması doğal olarak Birol’u da olumsuz etkiliyor. Bu ikili görünmeyince de aradaki dişli kırıldığı için Demirspor’un düzeni alt-üst oluyor. Bu soruna çözüm bulunamadığı için de kötü sonuçlar alınmaya devam ediliyor.

Çok eleştirilen Dorge takımın en iyisi oldu

Sezon başından beri kaçırdığı gollerle takımın en çok eleştirilen oyuncusu Dorge şu an için takımın en iyisi durumunda. Tek başında rakip savunma oyuncularıyla mücadele eden ve ayakta kalmayı başaran Dorge, neredeyse tek başına oynuyor. Takım arkadaşlarının ayak uydurmada zorlandığı Dorge, yardım alabilse belki de Demirspor’u galibiyete taşıyacak ama ne yazık ki yardımı alamıyor. İşte gelinen nokta bu; Demirspor’a en çok eleştirilen futbolcusu Dorge şu an takımın en iyisi oldu.

Cüneyt Dumlupınar bıraktı

Teknik direktör Yücel İldiz’in birinci yardımcısı Cüneyt Dumlupınar, görevinden ayrıldı. Mersin İdman Yurdu maçı öncesinde yeni görevlendirilen Mentör ile tartıştığı ve daha sonra haddini aşan sözler sarf ettiği için Demirspor’dan gönderilen Cüyent Dumlupınar, eşyalarını toplayıp Adana’dan ayrıldı. Teknik direktör Yücel İldiz’in diğer yardımcıları ise görevine devam ediyor.