YORUM-HABER

Başkan olarak ortaya çıkan tüm isimlere Adana Demirspor'u teslim etmeyen, var olan Başkan adayları karşısında aday olarak çıkan ve kongre delegelerini elinde tuttuğu için de kazanan Kazım Bozan,  Yönetim Kurulu üyeleri  ile bazı sözde Adana Demirspor'un önde gelenleri, daha sonra Adana Demirspor kapanacak mavraları yapmıştı. Hatta bazı isimler, Adana Demirspor'u şirketleştirelim diyerek bugünün zeminini hazırlamıştı.

OYUN SONA ERDİ, GERÇEKLERLE YÜZLEŞİLECEK

Ortaya çıkan Başkan adayları küstürülmüş, kongrede ortaya çıkan adaylar ise (Yönetim Kurulu üyelerinin söyledilklerine göre "Verilen talimat gereği" ) kongrede seçtirilmemişti. Ardından "Adana Demirspor kapanacak" Adana Demirspor!'a sahip çıkın" Adana Demirspor'u şirketleştirelim" söylemleri ortaya atılmıştı. Kendilerine göre oıyun kuran bazı isimler aslında bunun oyun olduğunu taraftarın anlamadığını zannetmişlerdi. Halbuki Adana Demirspor taraftarı bunun oyun olduğunu anlamıştı. Editörümüz Murat Berhun'da defalarca yazılarında "Başkanlar aday olarak ortaya çıkmışken ne kapanması, dalga geçmeyin" özetiyle yazılar kaleme almıştı.

Sonunda kurulan oyunun sonuna gelindi. Ve Talimat uygulanıyor. Adana Demirspor, bir siyasetçinin işaret ettiği bir isme yönetilmesi için teslim edilecek. Ve ardından bir süre sonra şirketleştirilecek. Ve iddiaya göre Halkın takımı Adana Demirspor artık birilerinin takımı olma yolunda ilerleyecek. Bugüne kadar tüm siyasi partilere gönül veren iş adamlarından Adana Demirspor'a başkan veya yönetici çıkmıştı. Bu da Adana Demirspor'un camiasının derinliği rengarenkliğiydi. Ancak artık, belki de bu yönetim dışında (Göstermelik yapacaklar. Bakın herkese açığız mesajı verecekler) asla kendi istedikleri siyasi görüş dışında feliştahın oğlu yönetime giremeyecek. Hoca olamayacak, belki de futbolcu olarak dahi alınmayacak.

Benim endişelerim bunlar.

Star Medya Grubu :Başkanı olan Murat Sancak,  medyasında hangi siyasi görüşün kendini ifade etmesine izin verecekse Adana Demirspor'da da aynısı olacak. Kimse kimseyi kandırmasın. 

Adana Demirspor'a bu oyunu kurarak, Murat Sancak'ın önünü açanlar bana göre yanlış yapmıştır.

Hala, Adana Demirspor'un parayla pulla şampiyon yapılamayacağı öğrenilememiş

Adana Demirspor'a yeteri kadar para, alın teri ve Allahına kadar ruh lazım

Parayla şampiyonluk olsaydı, basardık parayı alırdık kupayı.

***

Özetle Adana Demirspor şampiyon olamaz, başarısız olur demiyorum.

Başarılı olacaktır.

Ama şampiyonluğu kazanırken Halkın takımı olmayı, duruşunu, belki de mazisini kaybedecek. 

Endişem budur.