Satışa sunulan kombine kartlardan  işadamları Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı ve Kazakistan Cumhuriyeti Adana Fahri Konsolosu Tarkan Kulak ile Mobtaş Orman Ürünleri Sahibi Yasin Dikilitaş satın alarak turuncu-beyazlılara katkıda bulundu.

Kombine kartı alarak kulübe destek olan işadamları Tarkan Kulak ve Yasin Dikilitaş’a teşekkür eden Adanaspor Genel Menajeri Şevket Erden konu hakkında yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Adanaspor ’umuzda 2016-2017 basketbol sezonu kombine kartlarımızdan 7’den 70’e her kesin sahip çıkarak satın almaları bizleri sevindirmektedir. Adana’nın takımına verilen bu anlamlı destek bizlere güç katmaktadır. İş dünyasının önde gelen isimlerinden değerli dostlarımız Tarkan Kulak ile Yasin Dikilitaş iyi bir Adanalı olduklarını bir kez daha gösterdiler.
Örnek bir sezon geçiren taraftarımızın geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda kombine satışlarına ilgi göstereceğine ve  hedefe ulaşma yolunda takımımızı yalnız bırakmayacağına olan inancımız tam..." 
 
Adanaspor’un yıllardır erkek basketbolunda Adana’nın yüz akı olması nedeniyle desteği fazlasıyla hak ettiğini belirten Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı ve Kazakistan Cumhuriyeti Adana Fahri Konsolosu Tarkan Kulak,” Adanaspor’un maddi-manevi imkânsızlıklara rağmen Adana’nın sesini duyurmaya gayret göstermesi  bizleri oldukça etkiledi. Adana ile ilgili her türlü etkinliğe ve oluşuma katkı koyan firmamız Adanaspor’a da asla kayıtsız kalamazdı. Kendilerine her zaman  destek vereceğiz” şeklinde konuştu.
 
Adanaspor erkek basketbol takımının yıllardır tüm olumsuzluklara karşılık dimdik ayakta durarak onur mücadelesi verdiğine dikkat çeken Mobtaş Orman Ürünleri Sahibi Yasin Dikilitaş, “ Erkek basketbolu gerek kıyasıya mücadele, gerekse kalite ve popülerlik bakımından büyük ilgi çekmektedir. Adanaspor basketboldaki gurur kaynağımız. Kombinelerden satın alarak ve maçlarına giderek kendilerine destek olacağız” dedi.