Satışa sunulan kombine kartlardan  işadamları Polart Reklam Ajansı Sahibi Turan Polat  ile T.G.M.M Turizm Sahibi Celal Haktanır satın alarak turuncu-beyazlılara katkıda bulundu.
Kombine kartı alarak kulübe destek olan işadamları Turan Polat  ile Celal Haktanır’a  teşekkür eden Adanaspor Genel Menajeri Şevket Erden konu hakkında yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Adanaspor ’umuzda yeni sezon kombine kartlarımıza 7’den 70’e her kesin sahip çıkarak satın almaları bizleri sevindirmektedir. Adana’nın takımına verilen bu anlamlı destek bizlere güç katmaktadır. İş dünyasının önde gelen isimlerinden değerli dostlarımız Turan Polat ile Celal Haktanır iyi bir Adanalı olduklarını bir kez daha gösterdiler. Onların bu duyarlılıklarının tüm Adana’ya örnek olacağını umuyoruz.”
 
Adanaspor’un erkek basketbolunda Adana’nın sesi olması nedeniyle desteği fazlasıyla hak ettiğini belirten Polart Reklam Ajansı Sahibi Turan Polat ,” Adanaspor’un maddi-manevi imkânsızlıklara rağmen Adana’nın sesini duyurmaya gayret göstermesi bizleri oldukça etkiledi. Adana ile ilgili her türlü etkinliğe ve oluşuma katkı koyan firmamız Adanaspor’a da asla kayıtsız kalamazdı. Kendilerine her zaman destek vereceğiz” şeklinde konuştu.
 
Adanaspor erkek basketbol takımının yıllardır tüm olumsuzluklara karşılık dimdik ayakta durarak onur mücadelesi verdiğine dikkat çeken T.G.M.M Turizm Sahibi Celal Haktanır, “ Adanaspor basketbolda yıllardır dimdik durarak onurlu mücadelesini sürdürüyor. Basketbolun tüm inceliklerinin yaşandığı erkek basketbolunda gururumuz Adanaspor’a sahip çıkarak destek vermek her Adanalının görevi olmalıdır. Kombinelerden satın alarak ve maçlarına giderek kendilerine destek olacağız” dedi.