Buna göre Bayram Akgül Başkanlığında oluşturulan yönetimde şu isimler yer alıyor; 
Başkan Bayram Akgül, Başkan Yardımcıları; Hamza Akgül, Osman Çangal, Zeki Kıvanç, Basın Sözcüsü Bülent Üzel, Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erkin Doygun, Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Mutlu, Sponsorluk ve Reklam Sorumlusu Volkan Sönmez, İstanbul Sorumlusu Serkan Duran,  Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri; Tuncay Sakçılar, Mehmet Çalık ve Haluk Oğuz, Sağlıktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ercan Atalay. Diğer üyeler ise şu şekilde; Dr. Ahmet Özer, Ahmet Bozkurt, İbrahim Akgül, Doğan Turgut, Erdoğan Şire, Kemal Bekaroğlu, Seyfi Alpat, Mehmet Şahbaz, Hasan Tümöz, Kasım Naşal, Bekir Aydoğdu, Murtaza Kılçık ve Sefa Noyener.

 

Yeni transfer Roni takımla birlikte çalıştı

Adanaspor’un beşinci yabancı transferi Brezilyalı Ronieli Gomes dos Santos Turuncu-Beyazlıların Osman Yereşen Tesislerinde yaptığı son antrenmanda  takımla birlikte çalıştı. Adana’da çok iyi karşılandığını kaydeden Brezilyalı forvet oyuncusu, takım arkadaşlarına çabuk alıştığını ve takım içerisinde sıcak aile ortamının olduğunu söyledi. Ülkesi Brezilya’dan da tanıdığı Renan ve Didi’nin de burada olmasının avantaj olduğunu vurgulayan Roni, Adanaspor’a en iyisi için geldiğini ve kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini belirtti.

Gueye son tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı

Adanaspor Pazar  günü deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarının tamamladı ve Urfa’ya hareket etti. Turuncu Beyazlı takımda cuma günü yapılan antrenmanda havadan gelen topu kontrol etmek isterken sol bacağında ağrı hisseden Gueye tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı. Futbolcunun maç saatine kadar hazır hale gelmesi bekleniyor. Şanlıurfaspor, Adanaspor maçını Ankara bölgesi hakemlerinden Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. 22.00’da başlayacak karşılaşma TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

Taraftarlardan  takıma moral ziyareti

Turuncu-Beyazlı taraftarlar Adanaspor’un son antrenmanı öncesinde takıma çiçek ve tatlı ikram ederek moral verdi.Adana Efendioğlu Gıda ve Filiz Türk kahvesi işletme sahibi Murat Gülbahar Efendioğlu ve taraftarlar Teknik Direktör Eyüp Arın, Basın Sözcüsü Bülent Üzel ve takıma Tatlı ve çiçek vererek Şanlıurfaspor karşılaşması öncesi moral ziyaretinde bulundular.

 

 

Adanaspor’da forma numaraları belli oldu

Adanaspor’da 2015-2016 Futbol Sezonu takım forma numaraları netleşti. Gelen ve giden oyuncuların kesinleşmesinin ardından kadro da yer alan futbolcularında yeni sezonda sırtında taşıyacakları numaralar belirlendi. Özellikle Tiago’nun gidişinin ardından Adanaspor’da 10 numaralı formanın kimin giyeceği merak konusu olurken bu sezon takımın on numarası Cem Özdemir oldu. Buna göre takım forma numaraları şu şekilde belirlendi;

Hayrullah Mert Akyüz            : 1 
Fırat Kocaoğlu                      : 41

İrfan Can Eğribayat              : 46

Sadettin Ceviz                    : 98

Merthan Açıl                        : 28

Cem Özdemir                      :10

Mehmet Sak                          :4

Mustafa Samican Keskin        : 6

Yiğitcan Gölboyu                    : 35

Emre Uğur Uraç                    : 21

Murat Yılmaz                          : 9

Ahmet Dereli                            : 7

Olcay Turhan                        : 19

Fahri Akyol                            : 55

Sabit Hakan Yılmaz                :17

Ahmet Bahçıvan                    : 8

Renan Rodrıgues Da Silva    : 32

Vinicius Jose Ignacıo (didi)      :53

Atakan Ekiz                            : 5

Fırat Kaplan                            : 30

Magaye Gueye                      : 93

Nduka Ozokwo                        :16

Yakup Demir                            : 22

Ronieli Gomes Dos Santos      : 11

Serbay Can                              : 97